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  1. Salt and fishery
    a discourse thereof insisting on the following heads : 1) the several ways of making salt in England, and foreign parts, 2) the character and qualities good and bad, of these several sorts of salt, English refin'd asserted to be much better than any foreign, 3) the catching and curing, or salting of the most eminent or staple sorts of fish, for long or short keeping, 4) the salting of flesh, 5) the cookery of fish and flesh, 6) extraordinary experments in preserving butter, flesh, fish, fowl, fruit, and roots, fresh and sweet, for long keeping, 7) the case and sufferings of the saltworkers, 8) proposals for their relief, and for the advancement of the fishery, the woollen, tin, and divers other manufactures
    Autor*in: Collins, John
    Erschienen: 1682
    Verlag:  Printed by A. Godbid and J. Playford, London

    eebo-0026 mehr

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Hochschule Emden/Leer, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    nled
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    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
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    Hochschule für Musik Freiburg, Bibliothek
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    ebook (Nationallizenz)
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
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    eebo-0026

     

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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Cookery, English; Salted fish; Fishery products; Salt industry and trade; Salting of food
    Umfang: 1 Online-Ressource ([8], 164, [4] p)
    Bemerkung(en):

    Errata: p. [4] at end

    Wing (2nd ed.), C5380B

    Reproduction of original in Christ Church Library, Oxford University

    Advertisements: p. 162-164

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books, 1641-1700 ; 1714:5)

  2. Salt and fishery
    a discourse thereof, insisting on the following heads
    Autor*in: Collins, John
    Erschienen: 1682
    Verlag:  [Printed by A. Godbid and J. Playford, and are to be sold by Mr. Robert Horne ... [and two others], London

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Hochschule Emden/Leer, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    nled
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    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
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    Universitätsbibliothek Freiburg
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
    ebook (Nationallizenz)
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Duale Hochschule Baden-Württemberg Stuttgart, Campus Horb, Bibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    ZBW - Leibniz-Informationszentrum Wirtschaft, Standort Kiel
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    ebook mome
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    Universitätsbibliothek Osnabrück
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    Hochschulbibliothek Pforzheim, Bereichsbibliothek Technik und Wirtschaft
    e-Book Making of the Modern World / Economics, politics and industry
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    Duale Hochschule Baden-Württemberg Stuttgart, Bibliothek
    eBook Nationallizenz
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    UB Weimar
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Salt; Salted fish; Salting of food; Salt; Salted fish; Salting of food
    Umfang: [8], 164 [i.e. 152], [4] p
    Bemerkung(en):

    Goldsmiths'-Kress no. 02464

    Includes a description of Iceland

    OCLC, 20887765

    Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London

    Wing, C5380

    (from t.p.) 1. The several ways of making salt ... -- 2. The character and qualities ... of these several sorts of salt ... -- 3. The catching and curing or salting of the most eminent or staple sorts of fish ... -- 4. The salting of fish -- 5. The cookery of fish and flesh -- 6. Extraordinary experiments in preserving butter, flesh, fish, fowl, fruit, and roots, fresh and sweet for long keeping -- 7. The care and sufferings of the saltworkers -- 8. Proposals for their relief ..."

    Available via the World Wide Web

  3. Salt and fishery
    a discourse thereof insisting on the following heads : 1) the several ways of making salt in England, and foreign parts, 2) the character and qualities good and bad, of these several sorts of salt, English refin'd asserted to be much better than any foreign, 3) the catching and curing, or salting of the most eminent or staple sorts of fish, for long or short keeping, 4) the salting of flesh, 5) the cookery of fish and flesh, 6) extraordinary experiments in preserving butter, flesh, fish, fowl, fruit, roots, fresh and sweet for long keeping, 7) the case and sufferings of the saltworkers, 8) proposals for their relief, and for the advancement of the fishery, the woollen, tin, and divers other manufactures
    Autor*in: Collins, John
    Erschienen: 1682
    Verlag:  Printed by A. Godbid and J. Playford, London

    eebo-0113 mehr

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Salted fish; Fishery products; Salt industry and trade; Salting of food
    Umfang: 1 Online-Ressource ([8], 164, [4] p)
    Bemerkung(en):

    Errata: p. [4] at end

    Wing, C5380A

    Reproduction of original in the Huntington Library

    Advertisements: p. 162-164

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books, 1641-1700 ; 1630:11)