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  1. The edible monument
    the art of food for festivals
    Autor*in:
    Erschienen: [2015]; © 2015
    Verlag:  Getty Research Institute, Los Angeles, California

    Food, memory, and taste / Marcia Reed -- Court and civic festivals / Marcia Reed -- Feasting in the streets: carnivals and the cuccagna / Marcia Reed -- Edible prestige / Joseph Imorde -- Of cauliflower and crayfish: serving vessels to awaken the... mehr

    Staatliche Museen zu Berlin, Preußischer Kulturbesitz, Kunstbibliothek
    ::8:2016:1832:
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    1 B 167566
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Hochschule für Bildende Künste Dresden, Bibliothek
    2015/1476
    keine Ausleihe von Bänden, nur Papierkopien werden versandt
    Staatliche Kunstsammlungen Dresden, Kunstbibliothek
    keine Ausleihe von Bänden, nur Papierkopien werden versandt
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    Forschungsbibliothek Gotha
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Museum für Angewandte Kunst, Bibliothek
    keine Ausleihe von Bänden, nur Papierkopien werden versandt
    Universitätsbibliothek Heidelberg
    2015 C 6680
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Germanisches Nationalmuseum, Bibliothek
    keine Ausleihe von Bänden, nur Papierkopien werden versandt
    Württembergische Landesbibliothek
    66a/298
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    66.4° 83
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe

     

    Food, memory, and taste / Marcia Reed -- Court and civic festivals / Marcia Reed -- Feasting in the streets: carnivals and the cuccagna / Marcia Reed -- Edible prestige / Joseph Imorde -- Of cauliflower and crayfish: serving vessels to awaken the palate / Charissa Bremer-David -- Behind the scenes / Anne Willan

     

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    Hinweise zum Inhalt
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    Beteiligt: Reed, Marcia (HerausgeberIn)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 1606064541; 9781606064542
    Weitere Identifier:
    9781606064542
    RVK Klassifikation: LH 84995 ; LH 84350 ; LH 90220
    Schlagworte: Food; Table setting and decoration; Food in art; Food; Table setting and decoration; Food in art; Food in art; Food; Table setting and decoration
    Umfang: 189 Seiten, Illustrationen, 26 x 24 cm
    Bemerkung(en):

    "This volume accompanies the exhibition The Edible Monument: The Art of Food for Festivals, held at the Getty Research Institute from 13 October 2015 to 13 March 2016." (ungezählte Seite 4)

    Includes bibliographical references and index

    Marcia Reed: Food, memory, and taste

    Marcia Reed: Court and civic festivals

    Marcia Reed: Feasting in the streets : carnivals and the cuccagna

    Joseph Imorde: Edible prestige

    Charissa Bremer-David: Of cauliflower and crayfish : serving vessels to awaken the palate

    Anne Willan.: Behind the scenes

  2. Il cibo nell'arte
    capolavori dei grandi maestri dal Seicento a Warhol ; [Palazzo Martinengo Cesaresco, Brescia, 24 gennaio - 14 giugno 2015]
    Autor*in:
    Erschienen: 2015
    Verlag:  Silvana, Cinisello Balsamo (Milano)

    Sächsische Landesbibliothek - Staats- und Universitätsbibliothek Dresden
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Heidelberg
    2015 D 3005
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    LH 70480 D725
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Hinweise zum Inhalt
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Dotti, Davide (Hrsg.)
    Sprache: Italienisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 8836630634; 9788836630639
    Weitere Identifier:
    9788836630639
    RVK Klassifikation: LH 70480
    Schlagworte: Food in art
    Umfang: 263 S., zahlr. Ill., 28 cm
    Bemerkung(en):

    Catalog of an exhibition held at the Palazzo Martinengo Cesaresco, Brescia, Italy, January 24-June 14, 2015. - Includes bibliographical references (pages 256-263)