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  1. By the King. A proclamation concerning gold-weights
    Autor*in:
    Erschienen: M.DC.XXXII. [1632]
    Verlag:  by Robert Barker, printer to the Kings most excellent Maiestie: and by the assignes of Iohn Bill, Imprinted at London

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    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Hochschule Emden/Leer, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
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    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
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    Hochschule für Musik Freiburg, Bibliothek
    Early English Books Online
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    Universitätsbibliothek Greifswald
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
    ebook (Nationallizenz)
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Early English Books Online
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    eebo-0018

     

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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Charles
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Körperschaften/Kongresse:
    England and Wales, Sovereign (1625-1649 : Charles I)
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Gold; Weights and measures
    Umfang: 1 Online-Ressource (2 sheets ([2] p.))
    Bemerkung(en):

    Imprint from colophon

    Reproduction of the original in the British Library

    Early English books tract supplement interim guide, 506.h.12[14]

    Arms 21 (with C R at the top); Steele notation: of made 2) haue auoide

    STC (2nd ed.), 8994

    Steele, 1652

    Caption title

    Dated at end: Whitehall the twentieth day of December, in the eighth yeere of Our Reigne

    Requiring use of new official weights and balances after 26. Jan.--STC

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books; Tract supplement ; C2:3[14])

  2. The assize of bread
    together with sundry good and needfull ordinances for bakers, brewers, inholders, victuallers, vintners, and butchers, and also other assizes in weights and measures
    Autor*in: Powel, John
    Erschienen: 1632
    Verlag:  Printed by William Stansby, London

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook mome
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    Universitätsbibliothek Osnabrück
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    Hochschulbibliothek Pforzheim, Bereichsbibliothek Technik und Wirtschaft
    e-Book Making of the Modern World / Economics, politics and industry
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    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
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    Duale Hochschule Baden-Württemberg Stuttgart, Bibliothek
    eBook Nationallizenz
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    UB Weimar
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: Newly corrected and enl
    Schlagworte: Bakers and bakeries; Bread; Weights and measures; Bakers and bakeries; Bread; Weights and measures
    Umfang: [53] p, ill
    Bemerkung(en):

    Goldsmiths'-Kress no. 00633

    OCLC, 20891885

    Preface signed (p. [8]): Iohn Powel, gentleman

    Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London

    Running title: The booke of assise

    STC, 882

    Available via the World Wide Web

  3. The assize of bread
    Together with sundry good and needfull ordinances of bakers, brewers, inholders, victuallers, vintners, and butchers: and also other assizes in weights and measures ... by the lawes of this realme, are commanded to bee obserued and kept by all manner of persons, as well within liberties as without. Whereunto there are also added, sundrie good and needfull orders, ... Newly correctged and enlarged from twelue pence the quarter of wheate, vnto three pounds and sixe pence the quarter
    Autor*in:
    Erschienen: 1632
    Verlag:  Printed by William Stansby, London

    eebo-0021 mehr

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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Powel, John
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Bakers and bakeries; Bread; Weights and measures
    Umfang: 1 Online-Ressource ([54] p), ill
    Bemerkung(en):

    STC (2nd ed.), 882

    Editor's preface signed: Iohn Powel

    Signatures: A-G⁴ (-A1, blank?)

    Reproduction of the original in the Cambridge University Library

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books, 1475-1640 ; 614:05)