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  1. The assise of bread
    newly corrected and enlarged, from twelue pence the quarter of wheat, vnto three pound and sixe pence the quarter, according to the rising and falling of the price thereof in the market, by sixe pence altering in euery quarter of wheate, together with sundrie good and needfull ordinances for bakers, brewers, inholders, victuailers, vintners, and butchers, and also other assises in weights and measures, which by the lawes of this realme, are commanded to be obserued and kept by all manner of persons, as well within liberties as without : whereunto there are also added sundry good & needful orders in making and retailing of all kinds of lawfull bread ... : the which statutes and ancient orders and customes for making and retailing of all lawfull sorts of bread, as aforesaid, haue beene heretofore seene, allowed, and are commanded to be kept, by the right honorable the Lords and others of the Queenes Maiesties honorable Priuie Counsell
    Autor*in: Powel, John
    Erschienen: 1600
    Verlag:  Printed by Iohn Windet, dwelling at Powles wharfe, at the signe of the Crosse keyes, London

    eebo-0062 mehr

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    eebo-0062

     

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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Bread; Weights and measures
    Umfang: 1 Online-Ressource ([46] p), ill
    Bemerkung(en):

    "Ioh. Cant, Ch. Hatton, W. Burley ... [et. al.]."

    Includes marginal notes

    Reproduction of original in the Harvard University. Library

    Includes bibliographical references

    Signatures: A⁴(-A1) B-F⁴

    Dedication signed: Iohn Pouuell, gentleman

    STC (2nd ed.), 874

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books, 1475-1640 ; 1806:10)

  2. The assise of bread
    and also other assises in weights and measures ...
    Autor*in: Powel, John
    Erschienen: 1600
    Verlag:  Printed by Iohn Windet, London

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    ZBW - Leibniz-Informationszentrum Wirtschaft, Standort Kiel
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    Hochschulbibliothek Pforzheim, Bereichsbibliothek Technik und Wirtschaft
    e-Book Making of the Modern World / Economics, politics and industry
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    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
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    Universitätsbibliothek Rostock
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    Duale Hochschule Baden-Württemberg Stuttgart, Bibliothek
    eBook Nationallizenz
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    UB Weimar
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: Newly corrected and enl
    Schlagworte: Bakers and bakeries; Bread; Weights and measures; Bakers and bakeries; Bread; Weights and measures
    Umfang: [46] p, ill
    Bemerkung(en):

    Edition statement appears before other title information

    Goldsmiths'-Kress no. 00297.3-1

    OCLC, 20891123

    Preface signed: Iohn Powell

    Reproduction of original from Harvard Law Library

    STC (2nd ed.), 874

    Available via the World Wide Web