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  1. Großwörterbuch des Lebensmittelwesens
    deutsch - englisch = Comprehensive dictionary of food topics
    Autor*in: Firth, Elke
    Erschienen: 1997
    Verlag:  Behr, Hamburg

    Beuth Hochschule für Technik Berlin, Hochschulbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Lück, Erich (Verfasser)
    Sprache: Deutsch; Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    ISBN: 3860223313
    RVK Klassifikation: VN 8103
    Auflage/Ausgabe: 1. Aufl.
    Schlagworte: Deutsch; Food industry and trade; Food; German language; Englisch; Lebensmittel; Lebensmitteltechnologie; Deutsch
    Umfang: IX, 450 S.
    Bemerkung(en):

    Engl.-dt. Ausg. u.d.T.: Lück, Erich: Comprehensive dictionary of food

  2. Comprehensive dictionary of food
    English-German = Großwörterbuch des Lebensmittelwesens
    Autor*in: Lück, Erich
    Erschienen: 1990
    Verlag:  Behr, Hamburg

    Beuth Hochschule für Technik Berlin, Hochschulbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Freie Universität Berlin, Universitätsbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Humboldt-Universität zu Berlin, Universitätsbibliothek, Jacob-und-Wilhelm-Grimm-Zentrum
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Unter den Linden
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    TU Berlin, Universitätsbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Deutsch; Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    ISBN: 3925673792
    RVK Klassifikation: ZA 38700 ; ZE 56000 ; VN 8103
    Auflage/Ausgabe: 3. Aufl.
    Schlagworte: Food; Nutrition; Dictionaries; English; German; Englisch; English language; Food industry and trade; Food; Englisch; Lebensmittel; Wörterbuch; Deutsch; Lebensmitteltechnologie
    Umfang: XIII, 626 S.
    Bemerkung(en):

    PST: Großwörterbuch des Lebensmittelwesens. - Dt.-engl. Ausg. u.d.T.: Firth, Elke: Großwörterbuch des Lebensmittelwesens

  3. Dictionary of food, nutrition and cookery
    Autor*in: Lück, Erich
    Erschienen: 1983
    Verlag:  Behr, Hamburg

    Beuth Hochschule für Technik Berlin, Hochschulbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    TU Berlin, Universitätsbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Englisch; Deutsch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    ISBN: 3922528449
    RVK Klassifikation: ZA 38700
    Schlagworte: Deutsch; Cookery; Food; German language; Nutrition; Ernährung; Kochen; Englisch; Wörterbuch; Lebensmittel
    Umfang: IX, 392 S.
    Bemerkung(en):

    PST: Wörterbuch der Lebensmittel, Ernährung und Kochkunst

  4. Environmental regulation and food safety
    studies of protection and protectionism
    Autor*in:
    Erschienen: c2005
    Verlag:  Edward Elgar, Cheltenham, UK

    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    eBook EBSCO AC
    keine Fernleihe
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    Hinweise zum Inhalt
    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Jha, Veena
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 155250185X; 9781552501856
    Schlagworte: Food; International trade; Foreign trade regulation
    Umfang: Online-Ressource (xi, 232 p)
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index

    Environmental and health regulations / Veena JhaSouth Asia / Veena Jha -- Costa Rica / Eduardo Gitli, Max Valverde and María Pérez-Esteve -- Eastern and Southern Africa : the experience of Kenya, Mozambique, the United Republic of Tanzania and Uganda / Cerina Banu Issufo Mussa, René Vossenaar and Nimrod Nakisisa Waniala -- Organic agriculture / René Vossenaar and Sophia Twarog -- Summary and conclusions / Veena Jha -- Ways forward / Veena Jha.

    Electronic reproduction; Available via World Wide Web

  5. Supplementa problematorum
    a new edition of the Greek text with introduction and annotated translation
    Erschienen: 2006
    Verlag:  de Gruyter, Berlin [u.a.]

    Berlin-Brandenburgische Akademie der Wissenschaften, Akademiebibliothek
    Aa 5060/1 St: CAGB
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    1 A 623602
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
    01.P.7749
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    285650
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Freiburg
    GE 2007/10420
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universität Freiburg, Seminar für Griechische und Lateinische Philologie, Abteilung für Griechische Philologie und Abteilung für Lateinische Philologie der Antike und der Neuzeit, Bibliothek
    Frei 75: Z 198-20
    keine Ausleihe von Bänden, nur Papierkopien werden versandt
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    I Aristot 358
    keine Fernleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    06 A 1372
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    A 450 P 461
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    A 2006/11213
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    Ba 3248,20
    keine Fernleihe
    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
    2007/1312
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Bereichsbibliothek Altertumswissenschaften, Abteilung Klassische Philologie
    Cd 12/845
    keine Ausleihe von Bänden, nur Papierkopien werden versandt
    Universitätsbibliothek Hildesheim
    06 : 08284
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    Bereich Klassisches Altertum
    keine Fernleihe
    Universität Konstanz, Kommunikations-, Informations-, Medienzentrum (KIM)
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Leipzig
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    57.1944
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    Beteiligt: Alexander; Kapetanaki, Sophia (Hrsg.)
    Sprache: Englisch; Griechisch, alt (bis 1453)
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9783110191400; 3110191407
    Weitere Identifier:
    9783110191400
    RVK Klassifikation: CD 2054 ; FH 68502 ; FH 68500
    Schriftenreihe: Peripatoi ; Bd. 20
    Schlagworte: Physiology; Medicine; Biology; Zoology; Food
    Umfang: 301 S., 230 mm x 155 mm
    Bemerkung(en):

    Text griech. in griech. Schr. u. engl., Einl. und Anmerkungen engl

  6. A treatise of all sorts of foods, both animal and vegetable: also of drinkables
    Giving an account how to chuse the best sort of all kinds; of the good and bad effects they produce; the principles they abound with; the time, age and constitution they are adapted to. Wherein their nature and use is explain'd according to the sentiments of the most eminent physicians and naturalists ancient and modern. The whole divided into one hundred seventy-six chapters. With remarks upon each. Written originally in French, by the Learned M.L. Lemery, physician to the King, and member of the Royal Academy. Translated by D. Hay, M.D. To which is added, an introduction treating of foods in general: a table of the chapters, and an alphabetical index. A work of universal use to all who are inclin'd to know the good or bad qualities of what they eat or drink
    Erschienen: MDCCXLV. [1745]
    Verlag:  Printed for W. Payne, opposite Durham-Yard, in the Strand, London

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Clausthal
    keine Fernleihe
    Hochschule Emden/Leer, Hochschulbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    keine Fernleihe
    Technische Universität Bergakademie Freiberg, Bibliothek 'Georgius Agricola'
    keine Fernleihe
    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Freiburg
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Greifswald
    keine Fernleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    keine Fernleihe
    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
    ebook (Nationallizenz)
    keine Fernleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
    keine Fernleihe
    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    keine Fernleihe
    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Leipzig
    keine Fernleihe
    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook ecco
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Osnabrück
    keine Fernleihe
    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Rostock
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek der Eberhard Karls Universität
    keine Fernleihe
    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    keine Fernleihe
    UB Weimar
    keine Fernleihe
    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    keine Fernleihe
    Export in Literaturverwaltung   RIS-Format
      BibTeX-Format
    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Array)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Lémery, Louis
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: The second edition
    Schlagworte: Food; Food
    Umfang: Online-Ressource (372,[24]p), 12°
    Bemerkung(en):

    English Short Title Catalog, N53381

    Reproduction of original from Boston Public Library

    Electronic reproduction; Available via the World Wide Web

  7. The philosophy of food
    Autor*in:
    Erschienen: 2012
    Verlag:  Univ. of California Press, Berkeley [u.a.]

    Max-Planck-Institut zur Erforschung multireligiöser und multiethnischer Gesellschaften, Bibliothek
    LC 17000 Kapl 2012
    keine Fernleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    CC 8200 117
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    A 2012/4590
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Leuphana Universität Lüneburg, Medien- und Informationszentrum, Universitätsbibliothek
    15-14197
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    62.4380
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Export in Literaturverwaltung   RIS-Format
      BibTeX-Format
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    Beteiligt: Kaplan, David M. (HerausgeberIn)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9780520269330; 9780520269347
    RVK Klassifikation: CC 8200 ; LC 17000
    Schriftenreihe: California studies in food and culture
    Schlagworte: Food
    Umfang: 312 S.
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index

  8. Easy lessons for children
    Erschienen: 1815
    Verlag:  Printed by Jesse Cochran, and sold at his book-store, Windsor [Vt.]

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Clausthal
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Greifswald
    keine Fernleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    keine Fernleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    keine Fernleihe
    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    keine Fernleihe
    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook newsbank2
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Rostock
    keine Fernleihe
    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    keine Fernleihe
    UB Weimar
    keine Fernleihe
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Barbauld, Anna Letitia
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Children; Children's stories; Food; Lambs; Metals; Play; Children; Children's stories; Food; Lambs; Metals; Play
    Umfang: Online-Ressource (31, [1] p), ill, 11 cm
    Bemerkung(en):

    Caption title: Lessons

    Cover title: Lessons for children. Windsor Vt. Printed and sold by Jesse Cochran

    McCorison, M.A. Vermont, 1709

    Pages [1] and [32] blank

    Selections from: Lessons for children, Part II-III

    Shaw & Shoemaker, 33990

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 57

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  9. Lessons for children
    Erschienen: 1813
    Verlag:  Printed and sold by A. Miltenberger, no. 10, North Howard Street, Baltimore

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
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    Universitätsbibliothek Greifswald
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook newsbank2
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Universitätsbibliothek Rostock
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    UB Weimar
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Animals; Boys; Children's stories; Conduct of life; Food; Animals; Boys; Children's stories; Conduct of life; Food
    Umfang: Online-Ressource (38 p), ill
    Bemerkung(en):

    Caption title: Lessons

    Shaw & Shoemaker, 27827

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 61.13

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  10. Lessons for children. In four parts
    Being the second for children of three years old
    Erschienen: 1818
    Verlag:  Published by Wells and Lilly, Boston

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
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    Universitätsbibliothek Greifswald
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook newsbank2
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Universitätsbibliothek Rostock
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    UB Weimar
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Animals; Children's stories; Food; Literacy; Metals; Mines and mineral resources; Natural history; Animals; Children's stories; Food; Literacy; Metals; Mines and mineral resources; Natural history
    Umfang: Online-Ressource (157, [1] p), 14 cm
    Bemerkung(en):

    Caption title: Lessons for children of three years old

    Cover title: Barbauld's lessons for children. Part III

    Error in paging: p. 143 misnumbered 134

    Last page blank

    Shaw & Shoemaker, 43233

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 61.14

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  11. Mrs. Barbauld's lessons, admirably adapted to the capacities of children
    To which is added, two elegant tales, entitled, The basket-maker, and The earthquake
    Erschienen: 1819
    Verlag:  Published by Daniel D. Smith, at the Franklin Juvenile Book-Store, no. 190 Greenwich-Street, New-York

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
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    Universitätsbibliothek Greifswald
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook newsbank2
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Universitätsbibliothek Rostock
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    UB Weimar
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Barbauld, Anna Letitia; Pratt, Samuel Jackson; Barbauld, Anna Letitia
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Animals; Boys; Children's stories; Conduct of life; Earthquakes; Food; Generosity; Gluttony; Metals; Mines and mineral resources; Months; Natural theology; Social classes; Voyages and travels; Animals; Boys; Children's stories; Conduct of life; Earthquakes; Food; Generosity; Gluttony; Metals; Mines and mineral resources; Months; Natural theology; Social classes; Voyages and travels
    Umfang: Online-Ressource (108 p), 15 cm
    Bemerkung(en):

    Shaw & Shoemaker, 47160

    The basket-maker may be by Samuel Jackson Pratt

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 61.16

    Lessons for children -- Hymns in prose for children. / By Mrs. Barbauld -- The basket-maker. Or The pride of blood or high blood decried. A Peruvlan [i.e., Peruvian] tale -- The earthquake; or, Virtue not exempt from sublunary ills.

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  12. A treatise of all sorts of foods, both animal and vegetable: also of drinkables
    Giving an account how to chuse the best sort of all kinds; of the good and bad effects they produce; the principles they abound with; the time, age, and constitution they are adapted to. Wherein their nature and use is explain'd according to the sentiments of the most eminent physicians and naturalists ancient and modern. The whole divided into one hundred seventy-six chapters with remarks upon each. Written originally in French, by the Learned M.L. Lemery, physician to the King, and member of the Royal Academy. Translated by D. Hay, M.D. To which is added, an introduction treating of foods in general: a table of the chapters, and an alphabetical index. A work of universal use to all who are inclin'd to know the good or bad qualities of what they eat or drink
    Erschienen: MDCCXLV. [1745]
    Verlag:  Printed for W. Innys, T. Longman and T. Shewell, in Paternoster-Row, London

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Clausthal
    keine Fernleihe
    Hochschule Emden/Leer, Hochschulbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    keine Fernleihe
    Technische Universität Bergakademie Freiberg, Bibliothek 'Georgius Agricola'
    keine Fernleihe
    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Lémery, Louis
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: The third edition
    Schlagworte: Food; Food
    Umfang: Online-Ressource (xii,372,[24]p), 12°
    Bemerkung(en):

    English Short Title Catalog, T176727

    Reproduction of original from "Department of Special Collections, Kenneth Spencer Research Library, University of Kansas

    With an initial imprimatur leaf and an index

    Electronic reproduction; Available via the World Wide Web

  13. Simple truths in verse
    for the amusement and instruction of children, at an early age
    Autor*in: Elliott, Mary
    Erschienen: 1815
    Verlag:  Printed by Henry P. Russell, Morris-town [N.J.]

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    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
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    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Animal welfare; Blacks; Children; Children's poetry; Conduct of life; Food; Vegetarianism; Animal welfare; Blacks; Children; Children's poetry; Conduct of life; Food; Vegetarianism
    Umfang: Online-Ressource (iv, [1], II-IV, [1], 6-84 p)
    Bemerkung(en):

    "Few of the poems are longer than may be commited to memory, or contain words exceeding two syllables"--Preface

    By Mary (Belson) Elliott

    Moon, M. Elliott, 322

    Shaw & Shoemaker, 51490

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 346

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  14. The Cries of New-York
    Autor*in:
    Erschienen: 1808
    Verlag:  Printed and sold by S. Wood, at the Juvenile Book-Store, no. 362, Pearl-Street, New-York

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    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors; African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors
    Umfang: Online-Ressource ([3], 6-47, [1] p), ill, 13 cm
    Bemerkung(en):

    Page [48] blank; pasted to printed wrapper

    Shaw & Shoemaker, 14800

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 250.1

    Watchman -- Fire -- Strawberries -- Cherries -- Oranges -- Pineapples -- Watermelons -- Radishes -- Potatoes -- Sweet potatoes -- Baked pears -- Corn -- Rusk -- Butter-milk -- Onions -- Muffins -- Ginger bread -- Grinder -- Sand -- Cat-tails -- Images -- Oysters -- Chimneysweep -- Milk -- Bell-man -- Clams.

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  15. The Cries of New-York
    Autor*in:
    Erschienen: 1809
    Verlag:  Printed and sold by S. Wood, at the Juvenile Book-Store, no. 357, Pearl-Street, New-York

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    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors; African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors
    Umfang: Online-Ressource (47, [1] p), ill, 13 cm
    Bemerkung(en):

    Copyright May 22, 1809 by Samuel Wood

    Pages [1] and [48] blank; pasted to printed wrapper

    Shaw & Shoemaker, 17322

    Shaw & Shoemaker, 50931

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 250.2

    Watchman -- Fire -- Strawberries -- Cherries -- Oranges -- Pineapples -- Watermelons -- Radishes -- Potatoes -- Sweet potatoes -- Baked pears -- Corn -- Rusk -- Butter-milk -- Onions -- Muffins -- Ginger bread -- Grinder -- Sand -- Cat-tails -- Images -- Oysters -- Chimneysweep -- Milk -- Bell-man -- Clams.

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  16. The Cries of New-York
    Autor*in:
    Erschienen: 1810
    Verlag:  Printed and sold by S. Wood, at the Juvenile Book-store, no. 357, Pearl-Street, New-York

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    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors; African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors
    Umfang: Online-Ressource ([2], 45, [1] p), ill, 13 cm
    Bemerkung(en):

    Copyright May 22, 1809 by Samuel Wood

    Page [46] blank; pasted to printed wrapper

    Shaw & Shoemaker, 19893

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 250.3

    Watchman -- Fire -- Strawberries -- Cherries -- Oranges -- Pine apples -- Watermelons -- Radishes -- Potatoes -- Sweet potatoes -- Baked pears -- Corn -- Rusk -- Butter-milk -- Onions -- Muffins -- Ginger-bread -- Grinder -- Sand -- Cat-tails -- Images -- Oysters -- Chimney sweep -- Milk -- Bell-man -- Clams.

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  17. The Cries of Philadelphia
    ornamented with elegant wood cuts
    Autor*in:
    Erschienen: 1810
    Verlag:  Published by Johnson and Warner, no. 147, Market Street. John Bouvier, printer, Philadelphia

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    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors; African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors
    Umfang: Online-Ressource (36 p), ill, 13 cm
    Bemerkung(en):

    Caption title: Philadelphia cries

    Cover title: Johnson & Warner's juvenile library. The cries of Philadelphia. Embellished with cuts. No. 147, Market Street, Philadelphia

    Rosenbach, A.S.W. Children's books, 414

    Shaw & Shoemaker, 19894

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 251.3

    Watchman -- Fire -- Strawberries -- Cherries -- Oranges -- Pine-apples -- Watermelons -- Radishes -- Pepper pot -- Peaches -- Baked pears -- Corn -- Rusk -- Matches -- Bread -- Muffins -- Gingerbread -- Grinder -- Images -- Oysters -- Chimneysweep -- Milk -- Clams.

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  18. The house that Jack built
    a diverting story for children.
    Autor*in:
    Erschienen: 1814
    Verlag:  Printed by N. Coverly, Jun., Milk-Street, Boston

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    ebook
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    UB Weimar
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    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Bears; Children's poetry; Food; Picture books for children; Bears; Children's poetry; Food; Picture books for children
    Umfang: Online-Ressource ([16] p), ill
    Bemerkung(en):

    Poems, p. [14-16]

    Shaw & Shoemaker, 31760

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 616.23

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  19. Cuisine and empire
    cooking in world history
    Erschienen: 2013
    Verlag:  Univ. of California Press, Berkeley, Calif. [u.a.]

    Universitätsbibliothek Freiburg
    GE 2014/6328
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    2014 A 1023
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek Heidelberg
    2014 A 2827
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Badische Landesbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universität Konstanz, Kommunikations-, Informations-, Medienzentrum (KIM)
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universität des Saarlandes, Fachrichtung Anglistik, Amerikanistik und Anglophone Kulturen, Bibliothek
    50/LC 17000 L367
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Württembergische Landesbibliothek
    65/11452
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Universitätsbibliothek der Eberhard Karls Universität
    54 A 8906
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    66.3682
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Hinweise zum Inhalt
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 9780520266452
    Weitere Identifier:
    9780520266452
    RVK Klassifikation: LC 17000
    Schriftenreihe: California studies in food and culture ; 43
    Schlagworte: Cooking; Food habits; Food
    Umfang: XIV, 464 S., Ill., Kt.
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index

    Mastering grain cookery, 2,000-300 B.C.EThe barley-wheat cuisines of the ancient empires, 500 B.C.E.-400 C.E -- Buddhism transforms the cuisines of eastern Asia, 200 B.C.E.-800 C.E -- Islam transforms the cuisines of central and west Asia, 800-1650 C.E -- Christianity transforms the cuisines of Europe and the Americas, 100-1650 C.E -- Prelude to modern cuisines: Europe, 1650-1840 -- Modern cuisines in the industrializing regions, 1810-1920 -- The globalization of modern cuisines, 1920-2000.

  20. Comprehensive dictionary of food
    English-German = Großwörterbuch des Lebensmittelwesens
    Autor*in: Lück, Erich
    Erschienen: 1990
    Verlag:  Behr, Hamburg

    Universitätsbibliothek Bayreuth
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Technische Universität München, Universitätsbibliothek, Teilbibliothek Weihenstephan
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Bayerische Staatsbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Sprache: Deutsch; Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    ISBN: 3925673792
    RVK Klassifikation: ZA 38700 ; ZE 56000 ; VN 8103
    Auflage/Ausgabe: 3. Aufl.
    Schlagworte: Food; Nutrition; Dictionaries; English; German; Englisch; English language; Food industry and trade; Food; Englisch; Lebensmittel; Wörterbuch; Deutsch; Lebensmitteltechnologie
    Umfang: XIII, 626 S.
    Bemerkung(en):

    PST: Großwörterbuch des Lebensmittelwesens. - Dt.-engl. Ausg. u.d.T.: Firth, Elke: Großwörterbuch des Lebensmittelwesens

  21. Großwörterbuch des Lebensmittelwesens
    deutsch - englisch = Comprehensive dictionary of food topics
    Autor*in: Firth, Elke
    Erschienen: 1997
    Verlag:  Behr, Hamburg

    Universitätsbibliothek Bayreuth
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    Technische Universität München, Universitätsbibliothek, Teilbibliothek Weihenstephan
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    Bayerische Staatsbibliothek
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Lück, Erich (Verfasser)
    Sprache: Deutsch; Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    ISBN: 3860223313
    RVK Klassifikation: VN 8103
    Auflage/Ausgabe: 1. Aufl.
    Schlagworte: Deutsch; Food industry and trade; Food; German language; Englisch; Lebensmittel; Lebensmitteltechnologie; Deutsch
    Umfang: IX, 450 S.
    Bemerkung(en):

    Engl.-dt. Ausg. u.d.T.: Lück, Erich: Comprehensive dictionary of food

  22. Essays, political, economical, and philosophical
    Erschienen: 1798-1802
    Verlag:  Printed for T. Cadell and W. Davies, London

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    eBook National
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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: 4th ed
    Schlagworte: Charities; Fireplaces; Food; Heat; Kitchen utensils; Poor; Charities; Fireplaces; Food; Heat; Kitchen utensils; Poor
    Umfang: 3 v, ill, 21 cm
    Bemerkung(en):

    Goldsmiths'-Kress no. 17254.19

    OCLC, 22688870

    Reproduction of original from Kress Library of Business and Economics, Harvard University

    Vol. 3 is new ed., 1802

    Available via the World Wide Web

  23. The useful arts employed in the production of food
    Autor*in:
    Erschienen: 1850
    Verlag:  J.W. Parker, London

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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: 2nd ed
    Schlagworte: Food; Food
    Umfang: vii, 183 p., [2] leaves of plates, ill
    Bemerkung(en):

    Goldsmiths'-Kress no. 36789

    OCLC, 20359880

    Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London

    Available via the World Wide Web

  24. Essays political, economical, and philosophical
    Erschienen: 1800-1802
    Verlag:  Printed by A. Strahan for T. Cadell and W. Davies, London

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: 5th ed
    Schlagworte: Charities; Cookery; Fireplaces; Food; Heat; Kitchen utensils; Kitchens; Poor; Poor; Charities; Cookery; Fireplaces; Food; Heat; Kitchen utensils; Kitchens; Poor; Poor
    Umfang: 3 v, ill
    Bemerkung(en):

    Filmed from the holdings of the Sterling Memorial Library, Yale University, New Haven, Conn

    Goldsmiths'-Kress no. 17874.23-2

    OCLC, 24887383

    Reproduction of original from Sterling Memorial Library, Yale University

    Vol. 1 is 5th ed.; vols. 2 and 3 are new ed

    Available via the World Wide Web

  25. Archimagirus anglo-gallicus: or, Excellent & approved receipts and experiments in cookery
    Together with the best way of preserving. As also, rare formes of sugar-works: according to the French mode, and English manner. Copied from a choice manuscript of Sir Theodore Mayerne Knight, physician to the late K. Charles. Magistro artis, edere est esse
    Erschienen: 1658
    Verlag:  Printed for G. Bedell, and T. Collins, and are to be sold at their shop at the Middle-Temple-Gate, in Fleet-street, [London]

    eebo-0018 mehr

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    eebo-0018

     

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    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Recipes; Food; Cookery (Sugar)
    Umfang: 1 Online-Ressource ([8], 112, [24] p)
    Bemerkung(en):

    Imperfect: quire G (advertisement) is bound out of order

    Reproduction of the original in the British Library

    Place of publication from Wing

    Wing (2nd ed.), M1427

    Caption title on p.69 reads: Experiments in sugar-works

    Caption title on p.95 reads: The best way of preserving, &c

    With an index and advertisement

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books, 1641-1700 ; 1973:09)