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  1. Environmental regulation and food safety
    studies of protection and protectionism
    Autor*in:
    Erschienen: c2005
    Verlag:  Edward Elgar, Cheltenham, UK

    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    eBook EBSCO AC
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    Hinweise zum Inhalt
    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Jha, Veena
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 155250185X; 9781552501856
    Schlagworte: Food; International trade; Foreign trade regulation
    Umfang: Online-Ressource (xi, 232 p)
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index

    Environmental and health regulations / Veena JhaSouth Asia / Veena Jha -- Costa Rica / Eduardo Gitli, Max Valverde and María Pérez-Esteve -- Eastern and Southern Africa : the experience of Kenya, Mozambique, the United Republic of Tanzania and Uganda / Cerina Banu Issufo Mussa, René Vossenaar and Nimrod Nakisisa Waniala -- Organic agriculture / René Vossenaar and Sophia Twarog -- Summary and conclusions / Veena Jha -- Ways forward / Veena Jha.

    Electronic reproduction; Available via World Wide Web

  2. A treatise of all sorts of foods, both animal and vegetable: also of drinkables
    Giving an account how to chuse the best sort of all kinds; of the good and bad effects they produce; the principles they abound with; the time, age and constitution they are adapted to. Wherein their nature and use is explain'd according to the sentiments of the most eminent physicians and naturalists ancient and modern. The whole divided into one hundred seventy-six chapters. With remarks upon each. Written originally in French, by the Learned M.L. Lemery, physician to the King, and member of the Royal Academy. Translated by D. Hay, M.D. To which is added, an introduction treating of foods in general: a table of the chapters, and an alphabetical index. A work of universal use to all who are inclin'd to know the good or bad qualities of what they eat or drink
    Erschienen: MDCCXLV. [1745]
    Verlag:  Printed for W. Payne, opposite Durham-Yard, in the Strand, London

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Clausthal
    keine Fernleihe
    Hochschule Emden/Leer, Hochschulbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    keine Fernleihe
    Technische Universität Bergakademie Freiberg, Bibliothek 'Georgius Agricola'
    keine Fernleihe
    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Freiburg
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Greifswald
    keine Fernleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    keine Fernleihe
    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
    ebook (Nationallizenz)
    keine Fernleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
    keine Fernleihe
    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    keine Fernleihe
    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Leipzig
    keine Fernleihe
    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook ecco
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Osnabrück
    keine Fernleihe
    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Rostock
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek der Eberhard Karls Universität
    keine Fernleihe
    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    keine Fernleihe
    UB Weimar
    keine Fernleihe
    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    keine Fernleihe
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Array)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Lémery, Louis
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: The second edition
    Schlagworte: Food; Food
    Umfang: Online-Ressource (372,[24]p), 12°
    Bemerkung(en):

    English Short Title Catalog, N53381

    Reproduction of original from Boston Public Library

    Electronic reproduction; Available via the World Wide Web

  3. Easy lessons for children
    Erschienen: 1815
    Verlag:  Printed by Jesse Cochran, and sold at his book-store, Windsor [Vt.]

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Clausthal
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Greifswald
    keine Fernleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    keine Fernleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    keine Fernleihe
    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    keine Fernleihe
    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook newsbank2
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Rostock
    keine Fernleihe
    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    keine Fernleihe
    UB Weimar
    keine Fernleihe
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Barbauld, Anna Letitia
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Children; Children's stories; Food; Lambs; Metals; Play; Children; Children's stories; Food; Lambs; Metals; Play
    Umfang: Online-Ressource (31, [1] p), ill, 11 cm
    Bemerkung(en):

    Caption title: Lessons

    Cover title: Lessons for children. Windsor Vt. Printed and sold by Jesse Cochran

    McCorison, M.A. Vermont, 1709

    Pages [1] and [32] blank

    Selections from: Lessons for children, Part II-III

    Shaw & Shoemaker, 33990

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 57

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  4. Lessons for children
    Erschienen: 1813
    Verlag:  Printed and sold by A. Miltenberger, no. 10, North Howard Street, Baltimore

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Clausthal
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Greifswald
    keine Fernleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    keine Fernleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    keine Fernleihe
    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    keine Fernleihe
    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook newsbank2
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Rostock
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    UB Weimar
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Animals; Boys; Children's stories; Conduct of life; Food; Animals; Boys; Children's stories; Conduct of life; Food
    Umfang: Online-Ressource (38 p), ill
    Bemerkung(en):

    Caption title: Lessons

    Shaw & Shoemaker, 27827

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 61.13

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  5. Lessons for children. In four parts
    Being the second for children of three years old
    Erschienen: 1818
    Verlag:  Published by Wells and Lilly, Boston

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Greifswald
    keine Fernleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    keine Fernleihe
    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    keine Fernleihe
    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook newsbank2
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Rostock
    keine Fernleihe
    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    keine Fernleihe
    UB Weimar
    keine Fernleihe
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Animals; Children's stories; Food; Literacy; Metals; Mines and mineral resources; Natural history; Animals; Children's stories; Food; Literacy; Metals; Mines and mineral resources; Natural history
    Umfang: Online-Ressource (157, [1] p), 14 cm
    Bemerkung(en):

    Caption title: Lessons for children of three years old

    Cover title: Barbauld's lessons for children. Part III

    Error in paging: p. 143 misnumbered 134

    Last page blank

    Shaw & Shoemaker, 43233

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 61.14

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  6. Mrs. Barbauld's lessons, admirably adapted to the capacities of children
    To which is added, two elegant tales, entitled, The basket-maker, and The earthquake
    Erschienen: 1819
    Verlag:  Published by Daniel D. Smith, at the Franklin Juvenile Book-Store, no. 190 Greenwich-Street, New-York

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Universitätsbibliothek Clausthal
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
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    Universitätsbibliothek Greifswald
    keine Fernleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    keine Fernleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    keine Fernleihe
    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook newsbank2
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Universitätsbibliothek Rostock
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    keine Fernleihe
    UB Weimar
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Barbauld, Anna Letitia; Pratt, Samuel Jackson; Barbauld, Anna Letitia
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Animals; Boys; Children's stories; Conduct of life; Earthquakes; Food; Generosity; Gluttony; Metals; Mines and mineral resources; Months; Natural theology; Social classes; Voyages and travels; Animals; Boys; Children's stories; Conduct of life; Earthquakes; Food; Generosity; Gluttony; Metals; Mines and mineral resources; Months; Natural theology; Social classes; Voyages and travels
    Umfang: Online-Ressource (108 p), 15 cm
    Bemerkung(en):

    Shaw & Shoemaker, 47160

    The basket-maker may be by Samuel Jackson Pratt

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 61.16

    Lessons for children -- Hymns in prose for children. / By Mrs. Barbauld -- The basket-maker. Or The pride of blood or high blood decried. A Peruvlan [i.e., Peruvian] tale -- The earthquake; or, Virtue not exempt from sublunary ills.

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  7. A treatise of all sorts of foods, both animal and vegetable: also of drinkables
    Giving an account how to chuse the best sort of all kinds; of the good and bad effects they produce; the principles they abound with; the time, age, and constitution they are adapted to. Wherein their nature and use is explain'd according to the sentiments of the most eminent physicians and naturalists ancient and modern. The whole divided into one hundred seventy-six chapters with remarks upon each. Written originally in French, by the Learned M.L. Lemery, physician to the King, and member of the Royal Academy. Translated by D. Hay, M.D. To which is added, an introduction treating of foods in general: a table of the chapters, and an alphabetical index. A work of universal use to all who are inclin'd to know the good or bad qualities of what they eat or drink
    Erschienen: MDCCXLV. [1745]
    Verlag:  Printed for W. Innys, T. Longman and T. Shewell, in Paternoster-Row, London

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Clausthal
    keine Fernleihe
    Hochschule Emden/Leer, Hochschulbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    keine Fernleihe
    Technische Universität Bergakademie Freiberg, Bibliothek 'Georgius Agricola'
    keine Fernleihe
    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Freiburg
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Greifswald
    keine Fernleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    keine Fernleihe
    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
    ebook (Nationallizenz)
    keine Fernleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
    keine Fernleihe
    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    keine Fernleihe
    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Leipzig
    keine Fernleihe
    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook ecco
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Osnabrück
    keine Fernleihe
    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Rostock
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek der Eberhard Karls Universität
    keine Fernleihe
    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    keine Fernleihe
    UB Weimar
    keine Fernleihe
    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    keine Fernleihe
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      BibTeX-Format
    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Array)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Lémery, Louis
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: The third edition
    Schlagworte: Food; Food
    Umfang: Online-Ressource (xii,372,[24]p), 12°
    Bemerkung(en):

    English Short Title Catalog, T176727

    Reproduction of original from "Department of Special Collections, Kenneth Spencer Research Library, University of Kansas

    With an initial imprimatur leaf and an index

    Electronic reproduction; Available via the World Wide Web

  8. Simple truths in verse
    for the amusement and instruction of children, at an early age
    Autor*in: Elliott, Mary
    Erschienen: 1815
    Verlag:  Printed by Henry P. Russell, Morris-town [N.J.]

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Clausthal
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Greifswald
    keine Fernleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    keine Fernleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    keine Fernleihe
    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    keine Fernleihe
    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook newsbank2
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Rostock
    keine Fernleihe
    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    keine Fernleihe
    UB Weimar
    keine Fernleihe
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      BibTeX-Format
    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Animal welfare; Blacks; Children; Children's poetry; Conduct of life; Food; Vegetarianism; Animal welfare; Blacks; Children; Children's poetry; Conduct of life; Food; Vegetarianism
    Umfang: Online-Ressource (iv, [1], II-IV, [1], 6-84 p)
    Bemerkung(en):

    "Few of the poems are longer than may be commited to memory, or contain words exceeding two syllables"--Preface

    By Mary (Belson) Elliott

    Moon, M. Elliott, 322

    Shaw & Shoemaker, 51490

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 346

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  9. The Cries of New-York
    Autor*in:
    Erschienen: 1808
    Verlag:  Printed and sold by S. Wood, at the Juvenile Book-Store, no. 362, Pearl-Street, New-York

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Clausthal
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Greifswald
    keine Fernleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    keine Fernleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    keine Fernleihe
    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    keine Fernleihe
    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook newsbank2
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Rostock
    keine Fernleihe
    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    keine Fernleihe
    UB Weimar
    keine Fernleihe
    Export in Literaturverwaltung   RIS-Format
      BibTeX-Format
    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors; African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors
    Umfang: Online-Ressource ([3], 6-47, [1] p), ill, 13 cm
    Bemerkung(en):

    Page [48] blank; pasted to printed wrapper

    Shaw & Shoemaker, 14800

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 250.1

    Watchman -- Fire -- Strawberries -- Cherries -- Oranges -- Pineapples -- Watermelons -- Radishes -- Potatoes -- Sweet potatoes -- Baked pears -- Corn -- Rusk -- Butter-milk -- Onions -- Muffins -- Ginger bread -- Grinder -- Sand -- Cat-tails -- Images -- Oysters -- Chimneysweep -- Milk -- Bell-man -- Clams.

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  10. The Cries of New-York
    Autor*in:
    Erschienen: 1809
    Verlag:  Printed and sold by S. Wood, at the Juvenile Book-Store, no. 357, Pearl-Street, New-York

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Clausthal
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Greifswald
    keine Fernleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    keine Fernleihe
    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors; African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors
    Umfang: Online-Ressource (47, [1] p), ill, 13 cm
    Bemerkung(en):

    Copyright May 22, 1809 by Samuel Wood

    Pages [1] and [48] blank; pasted to printed wrapper

    Shaw & Shoemaker, 17322

    Shaw & Shoemaker, 50931

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 250.2

    Watchman -- Fire -- Strawberries -- Cherries -- Oranges -- Pineapples -- Watermelons -- Radishes -- Potatoes -- Sweet potatoes -- Baked pears -- Corn -- Rusk -- Butter-milk -- Onions -- Muffins -- Ginger bread -- Grinder -- Sand -- Cat-tails -- Images -- Oysters -- Chimneysweep -- Milk -- Bell-man -- Clams.

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  11. The Cries of New-York
    Autor*in:
    Erschienen: 1810
    Verlag:  Printed and sold by S. Wood, at the Juvenile Book-store, no. 357, Pearl-Street, New-York

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    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors; African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors
    Umfang: Online-Ressource ([2], 45, [1] p), ill, 13 cm
    Bemerkung(en):

    Copyright May 22, 1809 by Samuel Wood

    Page [46] blank; pasted to printed wrapper

    Shaw & Shoemaker, 19893

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 250.3

    Watchman -- Fire -- Strawberries -- Cherries -- Oranges -- Pine apples -- Watermelons -- Radishes -- Potatoes -- Sweet potatoes -- Baked pears -- Corn -- Rusk -- Butter-milk -- Onions -- Muffins -- Ginger-bread -- Grinder -- Sand -- Cat-tails -- Images -- Oysters -- Chimney sweep -- Milk -- Bell-man -- Clams.

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  12. The Cries of Philadelphia
    ornamented with elegant wood cuts
    Autor*in:
    Erschienen: 1810
    Verlag:  Published by Johnson and Warner, no. 147, Market Street. John Bouvier, printer, Philadelphia

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    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors; African Americans; Child labor; City and town life; Cries; Food; Occupations; Picture books for children; Street vendors
    Umfang: Online-Ressource (36 p), ill, 13 cm
    Bemerkung(en):

    Caption title: Philadelphia cries

    Cover title: Johnson & Warner's juvenile library. The cries of Philadelphia. Embellished with cuts. No. 147, Market Street, Philadelphia

    Rosenbach, A.S.W. Children's books, 414

    Shaw & Shoemaker, 19894

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 251.3

    Watchman -- Fire -- Strawberries -- Cherries -- Oranges -- Pine-apples -- Watermelons -- Radishes -- Pepper pot -- Peaches -- Baked pears -- Corn -- Rusk -- Matches -- Bread -- Muffins -- Gingerbread -- Grinder -- Images -- Oysters -- Chimneysweep -- Milk -- Clams.

    Electronic text and image data

    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  13. The house that Jack built
    a diverting story for children.
    Autor*in:
    Erschienen: 1814
    Verlag:  Printed by N. Coverly, Jun., Milk-Street, Boston

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    Quelle: Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Bears; Children's poetry; Food; Picture books for children; Bears; Children's poetry; Food; Picture books for children
    Umfang: Online-Ressource ([16] p), ill
    Bemerkung(en):

    Poems, p. [14-16]

    Shaw & Shoemaker, 31760

    Welch, d'A.A. Amer. children's books, 616.23

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    Microform version available in the Readex Early American Imprints series.

  14. Exercitatio medica inauguralis, de victu
    quam, Deo Maximo annuente, sub moderamine viri admodum Reverendi Gulielmi Smith, S.S.T.P. Academiae Philadelphiensis praefecti; nec non, ex Curatorum Perillustrium auctoritate, et Amplissimae Facultatis Medicae decreto, pro gradu doctoris, summisque in medicina honoribus et privilegiis, rite et legitime consequendis, eruditorum examini subjicit Moses Bartram, M.B. Pennsylvaniensis, ad diem 9 Novembris hora locoque solitis. [Two lines from Cicero]
    Erschienen: MDCCXC. [1790]
    Verlag:  excudebat Tho. Lang, Philadelphiae

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Say, Benjamin (dedicatee.); Anderson, Jacob (dedicatee.); Lang, Thomas (printer.)
    Sprache: Latein
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Diet; Food; Nutrition; Diet; Food; Nutrition
    Umfang: Online-Ressource ([6],28,[2]p), 8°
    Bemerkung(en):

    Austin, R.B. Early Amer. medical imprints, 150

    Dedicated to Jacob Anderson, M.D., and to Benjamin Say, M.D

    English Short Title Catalog, W32199

    Evans, 22328

    Reproduction of original from Library of Congress

    Electronic reproduction; Available via the World Wide Web

  15. Essays, political, economical, and philosophical
    Erschienen: 1798-1802
    Verlag:  Printed for T. Cadell and W. Davies, London

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    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: 4th ed
    Schlagworte: Charities; Fireplaces; Food; Heat; Kitchen utensils; Poor; Charities; Fireplaces; Food; Heat; Kitchen utensils; Poor
    Umfang: 3 v, ill, 21 cm
    Bemerkung(en):

    Goldsmiths'-Kress no. 17254.19

    OCLC, 22688870

    Reproduction of original from Kress Library of Business and Economics, Harvard University

    Vol. 3 is new ed., 1802

    Available via the World Wide Web

  16. The useful arts employed in the production of food
    Autor*in:
    Erschienen: 1850
    Verlag:  J.W. Parker, London

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
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    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
    ebook (Nationallizenz)
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    e-Book Making of the Modern World / Economics, politics and industry
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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: 2nd ed
    Schlagworte: Food; Food
    Umfang: vii, 183 p., [2] leaves of plates, ill
    Bemerkung(en):

    Goldsmiths'-Kress no. 36789

    OCLC, 20359880

    Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London

    Available via the World Wide Web

  17. Essays political, economical, and philosophical
    Erschienen: 1800-1802
    Verlag:  Printed by A. Strahan for T. Cadell and W. Davies, London

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    eBook National
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    e-Book Making of the Modern World / Economics, politics and industry
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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: 5th ed
    Schlagworte: Charities; Cookery; Fireplaces; Food; Heat; Kitchen utensils; Kitchens; Poor; Poor; Charities; Cookery; Fireplaces; Food; Heat; Kitchen utensils; Kitchens; Poor; Poor
    Umfang: 3 v, ill
    Bemerkung(en):

    Filmed from the holdings of the Sterling Memorial Library, Yale University, New Haven, Conn

    Goldsmiths'-Kress no. 17874.23-2

    OCLC, 24887383

    Reproduction of original from Sterling Memorial Library, Yale University

    Vol. 1 is 5th ed.; vols. 2 and 3 are new ed

    Available via the World Wide Web

  18. Mittheilungen über die zweckmässigste Aufbewahrung von Nahr-ungsmitteln für Menschen und Hausthiere
    Autor*in:
    Erschienen: 1840
    Verlag:  Verlag der k. k. mähr. schles. Gesellschaft zur Beförderung des Ackerbaues, der Natur- und Landeskunde, Brühn

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Nestler, J. C.; Duschek, Ignaz
    Sprache: Deutsch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Farm produce; Food; Farm produce; Food
    Umfang: 271 p., [4] folded leaves of plates, ill, 22 cm
    Bemerkung(en):

    Goldsmiths'-Kress no. 31392.9

    OCLC, 18460618

    Reproduction of original from Kress Library of Business and Economics, Harvard University

    Der Landwirth als Hanshälter / J.C. Nestler -- Ueber die Grundsätze bei der Aufbewahrung organischer Substanzen / Ignaz Duschek

    Available via the World Wide Web

  19. Lettera circolare del primo segretario di stato per gli affari interni agli intendenti di varie province sull'abolizione della tassa de' commestibili. Rapporto dell'avvo. Giacomo Giovanetti, consigliere della citta' di Novara, all'amministrazione della medesima, sulla convenienza dell'abolizione delle tasse annonarie. Lettera del barone e commendatore Giuseppe Manno, primo uffiziale del ministero degli affari interni, al signor G.P. Vieusseux, direttore dell'antologia di Firenze, sul medismo oggetto
    Erschienen: 1833
    Verlag:  [s.n.], S.l. ; Tipografia Chirio e Mina, per ordine del Governo, Torino

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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Vieusseux, Gian Pietro; Giovanetti, Giacomo; Manno, Giuseppe
    Sprache: Italienisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Food; Food
    Umfang: 71 p, 19 cm
    Bemerkung(en):

    Another ed. of Giovanetti title is item no. 28073.22 of the Goldsmiths'-Kress Collection

    Goldsmiths'-Kress no. 28073.33

    Half-title: Dell'abolizione delle tasse annonarie

    OCLC, 18504519

    Reproduction of original from Kress Library of Business and Economics, Harvard University

    Available via the World Wide Web

  20. Archimagirus anglo-gallicus: or, Excellent & approved receipts and experiments in cookery
    Together with the best way of preserving. As also, rare formes of sugar-works: according to the French mode, and English manner. Copied from a choice manuscript of Sir Theodore Mayerne Knight, physician to the late K. Charles. Magistro artis, edere est esse
    Erschienen: 1658
    Verlag:  Printed for G. Bedell, and T. Collins, and are to be sold at their shop at the Middle-Temple-Gate, in Fleet-street, [London]

    eebo-0018 mehr

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    eebo-0018

     

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    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Recipes; Food; Cookery (Sugar)
    Umfang: 1 Online-Ressource ([8], 112, [24] p)
    Bemerkung(en):

    Imperfect: quire G (advertisement) is bound out of order

    Reproduction of the original in the British Library

    Place of publication from Wing

    Wing (2nd ed.), M1427

    Caption title on p.69 reads: Experiments in sugar-works

    Caption title on p.95 reads: The best way of preserving, &c

    With an index and advertisement

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books, 1641-1700 ; 1973:09)

  21. Messrs. Donkin, Hall, & Gamble beg leave to enclose a prospectus of their "New process for keeping provisions fresh in any climate, &c." and particularly request to draw your attention to the following facts
    Erschienen: [1815?]
    Verlag:  s.n, S.l.

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Food; Food containers; Food; Food containers
    Umfang: 3 p, 27 cm
    Bemerkung(en):

    Caption title

    Goldsmiths'-Kress no. 21200.8

    OCLC, 16707513

    Reproduction of original from Kress Library of Business and Economics, Harvard University

    Available via the World Wide Web

  22. Plain directions on domestic economy
    showing particularly what are the cheapest, and most nourishing articles of food and drink, and the best modes of preparation
    Autor*in:
    Erschienen: 1821
    Verlag:  Published by order of the Society for the Prevention of Pauperism, New York ; Printed by S. Wood & Sons

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Cookery; Food; Nutrition; Cookery; Food; Nutrition
    Umfang: 16 p
    Bemerkung(en):

    "Sayings of poor Richard": p. 14-16

    Goldsmiths'-Kress no. 23283

    OCLC, 16768454

    Reproduction of original from Goldsmiths' Library, University of London

    Available via the World Wide Web

  23. Act of the Commissioners of Supply of the sheriffdom of Edinburgh, anent the settlement of the prices of victual within the said shire, to the first day of September next. Edinburgh, April 28. 1699
    Autor*in:
    Erschienen: 1699
    Verlag:  printed by James Watson in Craig's Closs on the north side of the Cross, Edinburgh

    eebo-0055 mehr

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
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    Early English Books Online
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    eebo-0055

     

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    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Körperschaften/Kongresse:
    Edinburgh (Scotland), Commissioners of Supply of the sheriffdom of Edinburgh
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Food prices; Food
    Umfang: 1 Online-Ressource (1 sheet ([2] p.))
    Bemerkung(en):

    Wing, S1004B

    Identified as Wing S1004B, reel 2370, of the UMI microfilm set "Early English books 1641-1700"

    On the verso: Overture for preserving of bread, and relieving the poor, under the present clalmity

    Reproduction of original in the Folger Shakespeare Library, Washington, D.C

    Identified by ESTC as Wing (CD-ROM, 1996) E160CB

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books, 1641-1700 ; 2370:7)

  24. Culinary chemistry
    exhibiting the scientific principles of cookery, with concise instructions for preparing good and wholesome pickles, vinegar, conserves, fruit jellies, marmalades, and various other alimentary substances employed in domestic economy, with observations on the chemical constitution and nutritive qualities of different kinds of food
    Erschienen: 1821
    Verlag:  R. Ackermann, London

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    Schlagworte: Cookery; Food; Cookery; Food
    Umfang: xxii, 356 [i.e. 336], xxiii p., [1] leaf of plates, ill, 19 cm
    Bemerkung(en):

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    OCLC, 17103742

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  25. Economie publique
    résumé de toutes les expériences faites pour constater la bonté du procédé proposé par M. le Comte Dejean, pour la conservation illimitée des grains et farines
    Erschienen: 1824
    Verlag:  Bachelier, Paris ; Fain, [Paris]

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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Dejean, Jean-François-Aimé
    Sprache: Französisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schlagworte: Food; Grain; Food; Grain
    Umfang: 40 p, 21 cm
    Bemerkung(en):

    By Sainte-Fare Bontemps. -- Cf. note on p. 40

    Errata precedes the text

    Goldsmiths'-Kress no. 24091.13

    OCLC, 17373941

    Reproduction of original from Kress Library of Business and Economics, Harvard University

    Available via the World Wide Web