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  1. The schoolmaster or teacher of table phylosophie
    A most pleasant and merie companion, well worthy to be welcomed (for a dayly gheast) not onelye to all mens boorde, to guide them with moderate and holsome dyet: but also into every mans companie at all tymes, to recreat their mindes, with honest mirth and delectable devises: to sundry pleasant purposes of pleasure and pastyme. Gathered out of diuers, the best approued aucthors: and deuided into foure pithy and pleasant treatises, as it may appeare by the contentes
    Autor*in: Twyne, Thomas
    Erschienen: 1583
    Verlag:  by Richarde Iohnes: dwelling at the signe of the Rose [and] the Crown, neere Holburne Bridge, Imprinted at London

    eebo-0018 mehr

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Hochschule Emden/Leer, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    nled
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    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
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    Hochschule für Musik Freiburg, Bibliothek
    Early English Books Online
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    Universitätsbibliothek Freiburg
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    Zeppelin Universität gGmbH, Bibliothek
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    Universitätsbibliothek Greifswald
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
    ebook (Nationallizenz)
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Hochschule für Musik Karlsruhe, Bibliothek
    Early English Books Online
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook eebo
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Universitätsbibliothek Osnabrück
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    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
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    Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Stuttgart, Bibliothek
    E-Book Early English Books Online
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    Staatliche Hochschule für Musik Trossingen, Hochschulbibliothek
    Early English Books Online
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    UB Weimar
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    eebo-0018

     

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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Gastronomy; Table-talk; Food
    Umfang: 1 Online-Ressource ([136] p)
    Bemerkung(en):

    By Thomas Twyne

    Signatures: A-R⁴

    Reproduction of the original in the British Library

    STC (2nd ed.), 24412

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books, 1475-1640 ; 1397:12)

  2. The schoolemaster, or teacher of table philosophie
    A most pleasant and merie companion, wel worthy to be welcomed (for a dayly gheast) not onely to all mens boorde, to guyde them with moderate [and] holsome dyet: but also into euery mans companie at all tymes, to recreate their mindes, with honest mirth and delectable deuises: to sundrie pleasant purposes of pleasure and pastyme. Gathered out of diuers, the best approued auctours: and deuided into foure pithy and pleasant treatises, as it may appeare by the contentes
    Autor*in: Twyne, Thomas
    Erschienen: 1576
    Verlag:  By Richarde Iones: dwelling ouer-agaynst S. Sepulchers Church without Newgate, Imprinted at London

    eebo-0216 mehr

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
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    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
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    Hochschule für Musik Freiburg, Bibliothek
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    Universitätsbibliothek Freiburg
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
    ebook (Nationallizenz)
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Universitätsbibliothek Osnabrück
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    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
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    Universitätsbibliothek Rostock
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    Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Stuttgart, Bibliothek
    E-Book Early English Books Online
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    eebo-0216

     

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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: Anguilbertus, Theobaldus; Turswell, Thomas (attributed name); Twyne, Thomas
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Wit and humor; Food; Diet
    Umfang: 1 Online-Ressource ([160] p)
    Bemerkung(en):

    Harvard copy, with photostat A1,2 from STC 24412, identified as STC 24412a on UMI microfilm reel 1397

    Appears at reel 942 (Henry E. Huntington Library and Art Gallery copy) and at reel 1397 (Harvard University. Library copy)

    STC (2nd ed.), 24411

    Reproductions of the originals in the Henry E. Huntington Library and Art Gallery and Harvard University. Library

    Signed on V2v: T.T., i.e. Thomas Twyne. Sometimes also attributed to Thomas Turswell

    Based on: Anguilbertus, Theobaldus. Mensa philosophica

    Signatures: A-V⁴

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books, 1475-1640 ; 942:10, 1397:13)