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  1. Crossroads of cuisine
    the Eurasian heartland, the silk roads and food
    Erschienen: [2020]
    Verlag:  Brill, Leiden

    "Crossroads of Cuisine provides a history of foods, and foodways in terms of exchanges taking place in Central Asia and in surrounding areas such as China, Korea or Iran during the last 5000 years, stressing the manner in which East and West, West... mehr

    Zugang:
    Resolving-System (lizenzpflichtig)
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    Resolving-System (kostenfrei)
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Sächsische Landesbibliothek - Staats- und Universitätsbibliothek Dresden
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Universitätsbibliothek Hildesheim
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Universitätsbibliothek Leipzig
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    Universitätsbibliothek Mannheim
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    Universitätsbibliothek der Eberhard Karls Universität
    keine Ausleihe von Bänden, nur Papierkopien werden versandt
    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    keine Fernleihe

     

    "Crossroads of Cuisine provides a history of foods, and foodways in terms of exchanges taking place in Central Asia and in surrounding areas such as China, Korea or Iran during the last 5000 years, stressing the manner in which East and West, West and East grew together through food. It provides a discussion of geographical foundations, and an interlocking historical and cultural overview going down to the present day, with a comparative country by country survey of foods and recipes. An ethnographic photo essay embracing all parts of the book binds it all together, and helps make topics discussed vivid and approachable. The book is important for explaining key relationships that have not always been made clear in past scholarship"--

     

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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    Beteiligt: Anderson, E. N. (VerfasserIn); Pablo Moya, Montserrat de (VerfasserIn); Oskenby, Moldir (VerfasserIn)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9789004432109
    Weitere Identifier:
    Schriftenreihe: Crossroads ; volume 2
    Asian Studies E-Books Online, Collection 2020, ISBN: 9789004407343
    Crossroads - History of Interactions across the Silk Routes ; 2
    Schlagworte: Food; Food industry and trade; Spice trade; Spice trade
    Umfang: 1 Online-Ressource (XI, 340 Seiten), Illustrationen
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index