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  1. The compleat cook
    Expertly prescribing the most ready wayes, whether, Italian, Spanish, or French, For dressing of flesh, and fish, ordering of sauces, or making of pastry
    Autor*in:
    Erschienen: 1656
    Verlag:  printed by T.C. for Nath. Brook, at the Angel in Cornhill, London

    eebo-0186 mehr

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Braunschweig
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Hochschule Emden/Leer, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    nled
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    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
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    Hochschule für Musik Freiburg, Bibliothek
    Early English Books Online
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    Universitätsbibliothek Freiburg
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    Zeppelin Universität gGmbH, Bibliothek
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Greifswald
    keine Fernleihe
    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
    keine Fernleihe
    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
    ebook (Nationallizenz)
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Hochschule für Musik Karlsruhe, Bibliothek
    Early English Books Online
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook eebo
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Universitätsbibliothek Osnabrück
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    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
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    Universitätsbibliothek Rostock
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    Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Stuttgart, Bibliothek
    E-Book Early English Books Online
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    Staatliche Hochschule für Musik Trossingen, Hochschulbibliothek
    Early English Books Online
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    eebo-0186

     

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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: W. M (attributed name)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Cookery, English; Cookery, Italian; Cookery, Spanish; Recipes
    Umfang: 1 Online-Ressource (123, [9] p)
    Bemerkung(en):

    Wing (CD-ROM, 1996), M89

    With an index and two final advertisement leaves

    Imperfect: copy filmed at reel 2534:8 lacks the four final leaves

    Attributed to W.M., who may have been the compiler, by Wing (CD-ROM edition)

    Reproduction of original in the Wellcome Institute for the History of Medicine, London

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books, 1641-1700 ; 1929:2b; 2534:8)

  2. The compleat cook
    Expertly prescribing the most ready wayes, whether, Italian, Spanish, or French, For dressing of flesh, and fish, ordering of sauces, or making of pastry
    Autor*in:
    Erschienen: 1656
    Verlag:  printed by T.C. for Nath. Brook, at the Angel in Cornhill, London

    eebo-0186 mehr

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
    keine Fernleihe
    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Hochschule Emden/Leer, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    nled
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    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
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    Hochschule für Musik Freiburg, Bibliothek
    Early English Books Online
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    Universitätsbibliothek Freiburg
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    Zeppelin Universität gGmbH, Bibliothek
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    Universitätsbibliothek Greifswald
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
    ebook (Nationallizenz)
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Universitätsbibliothek Osnabrück
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    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
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    Universitätsbibliothek Rostock
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    Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Stuttgart, Bibliothek
    E-Book Early English Books Online
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    Staatliche Hochschule für Musik Trossingen, Hochschulbibliothek
    Early English Books Online
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    UB Weimar
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    eebo-0186

     

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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: W. M
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Cookery, English; Cookery, Italian; Cookery, Spanish; Recipes
    Umfang: 1 Online-Ressource (123, [9] p)
    Bemerkung(en):

    Wing (CD-ROM, 1996), M89

    With an index and two final advertisement leaves

    Imperfect: copy filmed at reel 2534:8 lacks the four final leaves

    Attributed to W.M., who may have been the compiler, by Wing (CD-ROM edition)

    Reproduction of original in the Wellcome Institute for the History of Medicine, London

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books, 1641-1700 ; 1929:2b; 2534:8)

  3. The Queens closet opened
    Incomparable secrets in physick, chirurgery, preserving, candying, and cookery; as they were presented to the Queen by the most experienced persons of our times, many whereof were honored with her own practice, when she pleased to descend to these more private recreations. Never before pulished [sic]. With additions. Transcribed from the true copies of her Majesties own receipt-books, by W. M. one of her late servants
    Autor*in:
    Erschienen: 1656
    Verlag:  printed for Nathaniel Brook at the Angel in Cornhill, and william Place at Grays-Inne-gate, London

    With: The compleat cook. London : Printed by T.C. for Nath. Brook ..., 1656 eebo-0137 mehr

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Hochschule Emden/Leer, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
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    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    keine Fernleihe
    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
    keine Fernleihe
    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
    keine Fernleihe
    Hochschule für Musik Karlsruhe, Bibliothek
    Early English Books Online
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
    keine Fernleihe
    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Osnabrück
    keine Fernleihe
    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
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    Universitätsbibliothek Rostock
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    Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Stuttgart, Bibliothek
    E-Book Early English Books Online
    keine Fernleihe
    Staatliche Hochschule für Musik Trossingen, Hochschulbibliothek
    Early English Books Online
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    keine Fernleihe
    UB Weimar
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    With: The compleat cook. London : Printed by T.C. for Nath. Brook ..., 1656 eebo-0137

     

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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: W. M
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Canning and preserving; Recipes; Cookery
    Umfang: 1 Online-Ressource ([12], 212, [2], 195-300, [12] p), port
    Bemerkung(en):

    "The epistle" signed: W.M. (the compiler of the work)

    Below the title of "A Queens delight": Never before published

    Running title of "The Queens closet opened": The pearl of practise. Choise physical and chirurgical receipts

    With a list of contributors on A6 and an index: P7-P12

    In two parts, "A Queens delight: or, The art of preserving, conserving, and candying" having a title page dated 1656 and individual pagination; the register is continuous

    Reproduction of the original in the Royal College of Surgeons of England Library, London

    Wing (2nd ed., 1994), M97

    Caption title on p. 1 of "The Queens closet opened": The Queens cabinet opened: or The pearl of practise; accurate, physical, and chirurgical recipes

    Frontispiece illustration is an engraved portrait of Queen Henrietta Maria

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English books, 1641-1700 ; 1929:2a)