Państwo i społeczeństwo w pogla̜dach Piusa XI - Kozerska, Ewa (Wydawn. Uniwersytetu Wrocławskiego, 2005)
Engl. Zsfassung u.d.T.: State and society in the views of Pius XI
Bibliografia s. [396] - 415
Keywords: Pius