Vilhelm Moberg - filmen och televisionen - Forslund, Bengt (Carlsson, 1998)
Om Mobergs syn på filmen, debattinlägg i frågan, hans insatser som filmförfattare samt om de nio filmatiseringarna och sexton TV-versionerna av hans verk.
Keywords: Moberg; Vilhelm <1898-1973>; Moberg; Vilhelm; Författare