Den vanskelige Fløgstad - Dahl, Willy (Bodoni forlag, 2019)
Den vanskelige Fløgstad er en gjennomgang av Kjartan Fløgstads forfatterskap fra 1967 til 1986. Det er strengt kronologisk ordnet og kommentert. De første bøkene til Fløgstad er
9788284030326
Keywords: Fløgstad; Kjartan / 1944- / History and criticism; Norwegian fiction / 20th century / History and criticism; Norwegian fiction; Criticism; interpretation; etc; Fløgstad; Kjartan