Jag är faktiskt humorist - Leijonhufvud, Åke (Daidalos, 2018)
Thomas Mann som humorist – är det möjligt? Ja, det är möjligt. Det vill säga om man betraktar humorn som en ganska allvarlig sak och inte som något enbart kvickt och lustigt.
Keywords: Mann; Thomas; Mann; Thomas; 1875-1955; Tysk litteratur historia 1900-1945; Humor historia; Analys och tolkning; Humor