Komt een vrouw bij de dokter - Kluun (Uitg. Podium, 2011)
Terwijl bij de vrouw in een yuppengezin borstkanker wordt geconstateerd, pierewaait de man zich door het nachtleven
Keywords: Kanker; Liefde; Psychologische aspecten; Psychologie