Anna und die Sache mit der Liebe - Vrancken, Kaat,Schmidt, Silke,Berner, Rotraut Susanne (Fischer-Taschenbuch-Verl., 1999)
De 6-jarige Hannah is erg nieuwgierig naar de (volwassen) wereld om haar heen en zit dan ook vol vragen. Vanaf ca. 5 jaar.
Keywords: Kinderbuch; Verlegenheit; Junge Frau; Liebe; Verlieben; Alltag; Tiere; Promiskuität; Traurigkeit; Glück; Kuss; Mädchen; Sexualverhalten