Milo und die Jagd nach dem grünhaarigen Mädchen - Herfurtner, Rudolf (Hanser, 2000)
Samen met een groenharig meisje en een man ontdekt Milo dat er vreemde zaken gaande zijn in de speelgoedfabriek van zijn familie. Vanaf ca. 12 jaar.
Keywords: Jugendbuch; Mädchen; Kind; Ausreißerin; Kriminalität; Spielzeug; Obdachlosigkeit