Krindelkrax - Ridley, Philip,Ruschmeier, Sigrid,Robertson, Mark (Fischer-Taschenbuch-Verl., 1995)
Rikkert Sprinter droomt ervan een hoofdrol in het school-toneelstuk te krijgen. Maar met zijn schriele uiterlijk denkt hij zeker geen kans te hebben.
Keywords: Kinderbuch; Umweltverschmutzung; Solidarität; Schultheater; Angstbewältigung; Freundschaft; Persönlichkeitsentfaltung; Außenseiter; Selbstbewusstsein; Mut; Stadt