Voor het einde - Toorn, Willem van,Praag, Siegfried Emanuel van,Krimpen, Huib van (de Lange, 1980)
Uitgave ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de uitgeverij Allert de Lange.
Keywords: Bloemlezingen (vorm); Verhalen (teksten)