Immer cool bleiben - Bieniek, Christian (Arena, 1993)
Een 15-jarige jongen slaat zich met humor door het leven dat vol is met allerlei problemen rond ouders, school en meisjes.
Keywords: Jugendbuch; Junge; Pubertät