Der Schimmelreiter - Storm, Theodor (Goldmann, 1979)
Roman fra den sydslesvigske vestkyst i 1700-tallet om digegreven Hauke Haiens barndom, ungdom og manddom og om hans fortsatte liv som spøgelsesrytter.