Hoc Loco Albertvs Henricvs Princeps Brvnsvicensis Et Lvnebvrgensis Exercitvs Sociorvm Aliqvot Tvrmas In Praelivm Redvcens Letali Vvlnere Laesvs D. XX. Ivlii MDCCLXI. Invidenda Morte Decessit Hammonae D. IX. Avg. Eivsd. Anni. Vixit Annos XIX. Lvgenti Ivvenem Animo Ac Indole Maiorvm Ad Svmmam Pacis Et Belli Gloriam Efflorescentem Fvnere Acerbo Raptvm Parentes Patria Exercitvs Hostes Ipsi. Monvmentvm Frater Carolvs Gvilielmvs Ferdinandvs Exigvvm Ingentis Lvctvs Solativm Cvm Lacrvmis Posvit. - Braunschweig, Albrecht Heinrich von ([Waisenhaus-Buchdruckerei], 1762)
Vermutlich Inschrift-Text für das Grab von Prinz Albrecht Heinrich von Braunschweig-Lüneburg (1742-1761). Beisetzung 1761 im herzöglichen Erbbegräbnis in Braunschweig
Format: ca. 37 x 23cm. - Satzspiegel: 30,7 x 19,8 cm
Keywords: Gelegenheitsschrift:Tod; Einblattdruck