Index Plantarvm Rariorvm Atqve Officinalivm (Indigenis Vvlgatioribvs Omissis) Qvas Hoc Anno MDCCXXX In Hortvm Academiæ Ivliæ ... Vna Cvm Constitvtione Aliqvot Novorvm Plantarvm Genervm - Heister, Lorenz (online, 1730)
Pflanzenverzeichnis des Hortus Medicus der Universität Helmstedt
Vermutl. in Helmstedt erschienen
Keywords: Botanik