Hálfdanar saga svarta - Snorri,Sangriso, Francesco (Edizioni dell'Orso, 2013)
[I]. Hálfdanar saga svarta ; Haralds saga ins hárfagra – II. Hákonar saga góđa
Incl. Hálfdanar saga svarta and Haralds saga ins Hárfagra in transl. from Old Norse
Keywords: Harald; Snorri Sturluson; Haralds saga hárfagra; Hálfdanar saga svarta; Sagas