Viisipäraselt ehitatud - Kreem, Tiina-Mall (Eesti Kunstiakadeemia, 2010)
Zsfassung in dt. Sprache
Zugl.: Tallinn, Kunstiakadeemia, Diss., 2010
Keywords: Hochschulschrift; Church architecture; Church decoration and ornament