Carmina Ab Amicis Missa ad Doctorem Danielem Hofmannum, Theolo. Professorem in Academia Iulia, lugentem præmaturum obitum filioli sui Danielis - Sattler, Basilius,Schmidenstet, Hartwig,Krüger, Pankraz,Hofmann, Daniel,Lucius, Jacob (Lucius, 1580)
Trauergedichte für Daniel Hofmann, 1538-1621, Prof. in Helmstedt, auf den Tod seines Sohnes Daniel, 12. Aug. 1579
Fingerprint nach Ex. der Herzog August Bibliothek
Keywords: Gelegenheitsschrift:Tod; Lyrik