Podatność młodzieży na oddziaływanie grup kultowych - Bukalski, Sławomir (Wydawn. Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego, 2006)
Zsfassung in engl. Sprache u.d.T.: Vulnerability of the youth to influence of cult groups
Keywords: Cults; Youth