Georgii VVolffgangi VVedelii, Hereditarii in Schwartza, Medicinæ Doctoris, Comitis Palatini Cæsarei, Serenissimorvm Saxoniæ Dvcvm Consiliarii Et Archiatri, Theoretices Professoris Pvblici Ordinarii, Facvltatis Medicæ Decani, Propempticon Inaugurale, De Lignis Thyinis Apocalypseos In Genere - Wedel, Georg Wolfgang,Krebs, Christoph,Hieronymi, Georgius Dietericus (Typis Christophori Krebsii, 1707)
Einladungsschrift zur Promotion von Georg Dietrich Hieronymus am 10. April 1707. Enthält Lebenslauf des Kandidaten
VD18 15165531
Keywords: Hochschulschrift; Universitätsprogramm; Gelegenheitsschrift:Promotion