Rukopisy a vzácné tisky praz̆ské Universitní knihovny - Urbánková, Emma (Státní Pedagogické Nakladatelství, 1957)
Summaries in Russian, English, French, and German
Zsfassungen russ., engl., franz. u. dt
Keywords: Manuscripts; Czech; Incunabula; Rare books