Decanus Ordinis Juridici In Academia VVittenbergensi, Caspar Henricus Hornius, JC. Codicis Prof. Publ. Consiliarius Regius, & Electoralis in Senatu Provocationum, nec non Collegiorum Juridicorum, quæ hic sunt, Assessor Lecturis Omnibus S. P. D. - Horn, Caspar Heinrich,Rivinus, Gottlob (print, 1711)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Gottlob Rivinus am 5. Okt. 1711
VD18 11522461
Keywords: Universitätsprogramm; Gelegenheitsschrift:Einladung; Biographie