Beatissimæ Memoriæ Matronæ Perillvstris Ac Generosissimæ, Margarethæ Sophiæ, Atavo Schvlenbvrgiorvm Semine Orivndæ, Qvam Vir ... Henricvs De Platen ... In Matrimonio Ehev! Desideratissimo Habvit Et A. D. XXII. Oct. MDCCXXV. Fato Interemtam Amisit, Nvnc Vero D. II. Martii MDCCXXVI. Origini Restitvit, Soloces Hosce Trochæos - Lippach, Samuel Gottvertrau,Platen, Margaretha Sophia von,Platen, Heinrich von (print, 1726)
Trauergedicht auf Margaretha Sophia von Platen, geb. von der Schulenburg, Ehefrau des geheimen Rats in Preußen u. Domdechant in Magdeburg Heinrich von Platen, +22. Okt. 1725
Keywords: Gelegenheitsschrift:Tod; Gelegenheitsschrift:Gedenken; Epikedeion