Decanus Ordinis Juridici In Academia Wittenbergensi, Caspar Henricus Hornius, JC. Codicis Prof. Publ. Consiliarius Regius, & Electoralis in Senatu Provocationum, nec non Collegiorum Juridicorum, quæ hic sunt, Assessor, Lecturis Omnibus S. P. D. - Horn, Caspar Heinrich,Martini, Johann Ehrenfried,Gerdes, Christian (Gerdes, 1711)
Einladung zur Verteidigung der jur. Diss. von Johann Ehrenfried Martini am 13. Okt. 1711
VD18 11139358
Keywords: Universitätsprogramm; Gelegenheitsschrift:Einladung