Von dem Fischer un syner Fru - Runge, Philipp Otto,Marcks, Gerhard,Zwang, Theophil (Maximilian-Gesellschaft, 1955)
En besünner Book, waar 't man 850 Exemplaren van gifft. Of dat well sien Kinner in de Hand geben mag, is de Fraag. (IR) <dt.>
Theophil Zwang ist Buchbinder des Exemplars Klingspor Museum, Offenbach <Of 2>
Keywords: Pressendruck