Applavsvs Votivvs Viro Nobilitate Amplitvdine Ac Experientia Praestantissimo Domino Christiano Michaeli Leschen Medicinae Doctori Et Apvd Scheningenses Practico Havd Infelici Cvm Avspiciis ... Domini Avgvsti Wilhelmi Dvcis Brvnsvicensivm Et Lvnaebvrgensivm ... Medicvs Provincialis Atqve Scheningensis Vrbanvs Diplomate Pvblico Esset Die VIII. April. Anni MDCCXXVI. Constitvtvs Observantiae Testandae Cavsa Oblatvs A Biga Fratrvm Carolo Avgvsto Et Johanne Friderico Cvnone Dvcalis Anna-Sophianei Civibvs - Cuno, Carl August,Cuno, Johann Friedrich,Lesche, Christian Michael,Schnorr, Paul Dietrich (Schnorr, 1726)
Glückwünsche für Christian Michael Lesche, prakt. Arzt zu Schöningen, zur Übernahme des Landphysikates am 8. Apr. 1726
VD18 12874264
Keywords: Gelegenheitsschrift:Amtsantritt