Pieter van Schelle (1749-1792), veelzijdig en verlicht - Baartmans, Jacques J. M. (Verloren, 2019)
Pieter van Schelle was een veelzijdige man. Hij schreef een opmerkelijk proefschrift over de mens als van nature vegetariër. Hij was een zorgzame stadsdokter in Leiden, maar hij schreef ook gedichten. Zijn
Literaturangaben
Keywords: Biografie; Schelle; Pieter van; Literatur; Patriotenpartei; Verlag; Vegetarismus; Aufklärung; Niederlande