Viro Magnifico Svmme Venerabili Amplissimo Doctissimo Domino Valentino Ernesto Loeschero S. S. Theologiae Doctori Celeberrimo Sacri Collegii ... Praesvli Meritissimo Scholarvmqve Ephoro Dignissimo Domino Ac Patrono Svo Perreverenter Colendo De Mvnere Sacrorvm Antistitis Per Qvinqvaginta Annos ... Svmma Lavde Administrato ... Gratvlantvr Discipvli Classis Svperioris Scholae Novae Vrbis Ad Dresdam. - Löscher, Valentin Ernst (In Officina Harpeteriana, 1748)
Glückwunschgedicht auf Valentin Ernst Loescher anläßlich des 50. Amtsjubiläums als Superintendent
Dresden-Neustadt, Schule, Schulprogramm, 1748
Keywords: Schulprogramm; Gelegenheitsschrift:Jubiläum