Ad Prophetas. Fundamentis hebrææ linguæ illustratis. Et illo quidem ordine, quo vixerunt, & scripserunt. Adeoque primo ad Jonæ carchariam, in quo museo vixit ... - Hardt, Hermann von der,Hamm, Hermann Daniel (Hammius, 1718)
Ankündigung von Abhandlungen über den Propheten Jonas
VD18 12863408-001
Keywords: Einblattdruck