Svpremvm Amoris Officivm Viro Generoso Atqve Magnicfico Ioanni Iacobo Silberrado Icto Excellentissimo Aliqvot S. R. I. Principivm Et Reipvblicae Noribergensis Consiliario Comiti Palatino Caesareo Academiae Altorfinae Procancellario Meritissimo Et Reliqva D. XX Martii A. MDCCXXVI Pie Placideqve Defvncto Persolvtvm - Reusch, Erhard,Silberrad, Johann Jacob (Litteris Schnorrianis, 1726)
Trauerschrift auf Johann Jacob Silberrad, Prokanzler der Univ. Altdorf, gestorb. 20. März 1726
VD18 12839698
Keywords: Gelegenheitsschrift:Tod