De Iohanne Lvccano, Cancellario illustriß: Principis Megapolensis Iohannis Alberti, Oratio - Possel, Johann,Lucanus, Johannes (print, 1571)
Trauerrede auf Johannes Lucanus, +1562
Bl. E2r - G2r
Keywords: Neulatein; Literatur