Johannis Clerici Harmonia Evangelica - Le Clerc, Jean,Marteau, Pierre (Martau, 1700)
Enthält ausserdem: Historia Christi Ex Quatuor Evangeliis Concinnata / à Joanne Clerico – Tres dissertationes de Annis Christi, deque Concordia & Auctoritate Evangeliorum
Die Vorlage enth. insgesamt 4 Werke
Keywords: Kommentar: theol.; Theologie; Exegese; Bibelwissenschaft