Iohannis Spinaei Andegavensis De Tranquillitate Animi - L'Espine, Jean de,Gautier, Théodore,Stoer, Jacob (Stoer, 1600)
With: Adiunctus est huic tertiæ editioni, eiusdem authoris, Tractatus de Providentia Dei
Die Vorlage enth. insgesamt 2 Werke
Keywords: Psychologie