Georgii Wolffgangi Wedelii, Hereditarii In Schwartza/ Medicinæ Doctoris, Comitis Palatini Cæsarei, ... Facvltatis Mediciæ Decani, h. t. Pro-Rectoris, Propempticon Inaugurale De Pvrpvra Et Bysso - Wedel, Georg Wolfgang,Laurentius, Carolus Henricus,Krebs, Christoph (Krebs, 1606)
Einladungsschrift zur med. Disp. von Karl Heinrich Laurentius am 31. Jan. 1706
VD18 90449681-ddd
Keywords: Hochschulschrift; Universitätsprogramm; Gelegenheitsschrift:Einladung