Hebdomada sancta - Schmidt, Hermann,Loew, Iosephi (Herder, 1956)
v. 1. Contemporanei textus liturgici, documenta piana et bibliographia.–v. 2. Fontes historici commentarius historicus
Enthält bibliographsche Nachweise und Register
Keywords: Holy Week; Holy Week services