Facvltatis Medicae In Academia Lipsiensi Pro-Cancellarivs D. Io. Zacharias Platner Patholog. P.P. Academiae Decemvir Collegii Mai. P.P. Collega Panegyrin Medicam D. XXI. Mart. An. MDCCXXXVIII. Celebrandam Indicit Et De Risv A Splene Disserit - Platner, Johann Zacharias,Langenheim, Johann Christian,Günz, Justus Gottfried (Literis Langenhemianis, 1738)
Ankündigung der Dissertationsverteidigung von Justus Gottfried Günz am 21. März 1738
VD18 15040720
Keywords: Gelegenheitsschrift:Promotion; Universitätsprogramm