Wenn't Karst-Tiet is - Schuster, Theo (Schuster, 1987)
En Sammelwark mit Geschichten un Gedichten van ostfreeske Dichters as Greta Schoon, Wilhelmine Siefkes un Berend de Vries. De Texten dreihen sük um Sünnerklaas, Wiehnachten of Karst-Tiet, so as 't up de Umslag heet, un de Tiet kört na Wiehnachten. Heiko Jörn het de veer Raderungen, de in dit Book to sehn sünt, maakt. (IR) <dt.>
Keywords: Niederdeutsch