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  1. The recipe reader
    narratives, contexts, traditions
    Autor*in:
    Erschienen: c2003
    Verlag:  Ashgate, Aldershot, Hants, England

    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
    AA L II 2040
    keine Fernleihe
    Universitätsbibliothek Osnabrück
    5033-006 3
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
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    Quelle: Verbundkataloge
    Beteiligt: Floyd, Janet; Forster, Laurel
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 0754608646
    Weitere Identifier:
    2003045333
    RVK Klassifikation: EC 7475
    Schlagworte: Cooking
    Umfang: ix, 246 p, 23 cm
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references (p. [219]-233) and indexes

  2. Kitchen science
    Autor*in:
    Erschienen: 2003
    Verlag:  Chelsea House, Philadelphia

    Surveys some of the scientific principles related to foods and their preparation mehr

    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
    53 MB 2881
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe
    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    55.4° 71
    uneingeschränkte Fernleihe, Kopie und Ausleihe

     

    Surveys some of the scientific principles related to foods and their preparation

     

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    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    Beteiligt: Pentland, Peter; Stoyles, Pennie
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Druck
    ISBN: 079107014X
    Schriftenreihe: Science and scientists
    Schlagworte: Cooking
    Umfang: 32 S, zahlr. Ill., graph. Darst, 29 cm
    Bemerkung(en):

    Originally published: Yarra, Australia : Macmillan Education Australia, 2002

    Includes index