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Zu Tisch bei Martin Luther
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Cuisine and empire
cooking in world history -
The opera of Bartolomeo Scappi (1570)
l'arte e prudenza d'un maestro Cuoco -
Il "Liber de ferculis" di Giambonino da Cremona
la gastronomia araba in Occidente nella trattatistica dietetica -
Am Beispiel der Gabel
eine Geschichte der Koch- und Esswerkzeuge -
The cookbook library
four centuries of the cooks, writers, and recipes that made the modern cookbook -
Der Koch ist der bessere Arzt
zum Verhältnis von Diätetik und Kulinarik im Mittelalter und in der Frühen Neuzeit ; Fachtagung im Rahmen des Tages der Geisteswissenschaften 2013 an der Karl-Franzens-Universität Graz, 20.6.-22.6.2013 -
Linguistique de corpus
une étude de cas : la recette de l'omelette dans l'enquête socio-linguistique à Orléans (ESLO) -
Food, eating and identity in early Medieval England
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Food and knowledge in Renaissance Italy
Bartolomeo Scappi's paper kitchens -
Cook, taste, learn
how the evolution of science transformed the art of cooking -
Die Lübecker Küche
[anläßlich der Ausstellung "Die Lübecker Küche" im St.-Annen-Museum, 16. Juni - 1. Sept. 1985] -
Essen und Trinken in der Moderne
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The recipe reader
narratives, contexts, traditions -
Le Traducteur des menus
= The Menu-Translator = Übersetzungsbuch für Speisekarten -
Cuisine de tous les pays
études cosmopolites ; avec 220 dessins composś pour la démonstration -
Küche totalitär
das Kochbuch des Sozialismus -
Heut' muß der Tisch sich völlig bieg'n
Wiener Küche und ihre Kochbücher -
"Sage mir, Muse, vom Schmause ..."
vom Essen und Trinken in der Weltliteratur -
Kitchen science
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A short-title catalogue of household and cookery books published in the English tongue 1701-1800
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Das große Lexikon der Gastronomie
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Cookery refin'd. Or, The lady, gentlewoman and servant-maids useful companion
I. containing the curious arts of dressing all sorts of flesh, fish, and fowl, various ways, after the newest mode; with their proper seasonings, sauces, garnishes, serving up, and carving. II. The experienced pastery cook, in all particulars. To which is added, the art of pickling fruits, buds, herbs, flowers, roots, stalks, &c -
The ladies cabinet enlarged and opened
containing, many rare secrets, and rich ornaments, of several kinds, and different uses. Comprized under three general heads, viz. of [brace] 1. Preserving, conserving, candying, &c. 2. Physick and chirurgery. 3. Cookery and houswifery. Whereunto is added, sundry experiments, and choice extractions of waters, oyls, &c -
Alimentos
diccionario científico y tecnológico español - inglés - alemán - francés