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  1. Culinary turn
    aesthetic practice of cookery
    Autor*in:
    Erschienen: [2017]; ©2017
    Verlag:  transcript Verlag, Bielefeld

    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice - in turn, cooks are... mehr

    Hochschule Aalen, Bibliothek
    E-Book De Gruyter
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    Berufsakademie Sachsen, Staatliche Studienakademie Bautzen, Bibliothek
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    Evangelische Hochschule Berlin, Bibliothek
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Hochschule für Bildende Künste Braunschweig, Bibliothek
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Berufsakademie Sachsen, Staatliche Studienakademie Breitenbrunn, Bibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Berufsakademie Sachsen, Staatliche Studienakademie Dresden, Bibliothek
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    Evangelische Hochschule Dresden, Bibliothek
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    Hochschule für Bildende Künste Dresden, Bibliothek
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    Hochschule für Musik 'Carl Maria von Weber', Hochschulbibliothek
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    Fachhochschule Erfurt, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
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    Zentrale Hochschulbibliothek Flensburg
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    Zeppelin Universität gGmbH, Bibliothek
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    Hochschule Furtwangen University. Informatik, Technik, Wirtschaft, Medien. Campus Furtwangen, Bibliothek
    eBook DeGruyter
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    Duale Hochschule Gera-Eisenach, Bibliothek, Campus Gera
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    Berufsakademie Sachsen, Staatliche Studienakademie Glauchau, Bibliothek
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    Universitätsbibliothek Greifswald
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    HafenCity Universität Hamburg, Bibliothek
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Hochschule für Angewandte Wissenschaften Hamburg, Hochschulinformations- und Bibliotheksservice (HIBS), Fachbibliothek Technik, Wirtschaft, Informatik
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    Technische Universität Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Bibliothek der Hochschule Hannover
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    Bibliothek im Kurt-Schwitters-Forum
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    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Universitätsbibliothek Heidelberg
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    Duale Hochschule Baden-Württemberg Heidenheim, Bibliothek
    e-Book De Gruyter OA
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    HAWK Hochschule für angewandte Wissenschaft und Kunst Hildesheim/Holzminden/Göttingen, Bibliothek, Elektronische Ressourcen
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    Universitätsbibliothek Hildesheim
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Badische Landesbibliothek
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    Karlsruher Institut für Technologie, KIT-Bibliothek
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    Fachhochschule Kiel, Zentralbibliothek
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    HTWG Hochschule Konstanz Technik, Wirtschaft und Gestaltung, Bibliothek
    eBook deGruyter
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    Hochschule Anhalt , Hochschulbibliothek
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    Berufsakademie Sachsen, Staatliche Studienakademie Leipzig, Bibliothek
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    Universitätsbibliothek Leipzig
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    Zentrale Hochschulbibliothek Lübeck
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    Leuphana Universität Lüneburg, Medien- und Informationszentrum, Universitätsbibliothek
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    Hochschule Magdeburg-Stendal, Hochschulbibliothek
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    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook deGruyter open access
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    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek, Medizinische Zentralbibliothek
    ebook deGruyter open access
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    Duale Hochschule Baden-Württemberg Mannheim, Bibliothek
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    Hochschule Mannheim, Hochschulbibliothek
    eBook OA
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    Universitätsbibliothek Mannheim
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    Hochschule Mittweida (FH), Hochschulbibliothek
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    Duale Hochschule Baden-Württemberg Mosbach, Bibliothek
    E-Book deGruyter
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Jade Hochschule Wilhelmshaven/Oldenburg/Elsfleth, Campus Oldenburg, Bibliothek
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    Jade Hochschule Wilhelmshaven/Oldenburg/Elsfleth, Campus Elsfleth, Bibliothek
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    Hochschule Osnabrück, Bibliothek Campus Westerberg
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    Universitätsbibliothek Osnabrück
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    Hochschulbibliothek Pforzheim, Bereichsbibliothek Technik und Wirtschaft
    De Gruyter (Open Access)
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    Berufsakademie Sachsen, Staatliche Studienakademie Plauen, Wissenschaftliche Bibliothek
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    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
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    Hochschulbibliothek Reutlingen (Lernzentrum)
    eBook
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    Berufsakademie Sachsen, Staatliche Studienakademie Riesa, Bibliothek
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    Universitätsbibliothek Rostock
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    Landesbibliothek Mecklenburg-Vorpommern Günther Uecker im Landesamt für Kultur und Denkmalpflege
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    Hochschule für Gestaltung Schwäbisch Gmünd, Bibliothek
    eBook OA DeGruyter
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    Hochschule Magdeburg-Stendal, Standort Stendal, Bibliothek
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    Hochschule der Medien, Bibliothek Standort Nobelstr.
    eBook DeGruyter
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    Universitätsbibliothek Stuttgart
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    Universitätsbibliothek Vechta
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    UB Weimar
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    Jade Hochschule Wilhelmshaven/Oldenburg/Elsfleth, Campus Wilhelmshaven, Bibliothek
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    Hochschule Wismar, University of Applied Sciences: Technology, Business and Design, Hochschulbibliothek
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    Hochschule Zittau / Görlitz, Hochschulbibliothek
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    Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice - in turn, cooks are adapting the staging practices that go with an artistic self-image. This development is accompanied by a philosophy of cooking as a speculative cultural technique. This volume investigates the dimensions of a new culinary turn, combining for the very first time contributions from the theory and practice of cooking.

     

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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (kostenfrei)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
    Beteiligt: Meulen, Nicolaj van der (HerausgeberIn); Wiesel, Jörg (HerausgeberIn)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9783839430316
    Weitere Identifier:
    Schriftenreihe: Ästhetische practice ; volume 1
    Ästhetische Praxis
    Schlagworte: Gastronomy; Food; Cooking; Gastronomy; Food; Cooking; Ästhetik; Kulturwissenschaft; Ernährung; Culture; Kultur; Aesthetics; Cultural Studies; Esskultur; Food Studies; Ästhetische Praxis; Kulinaristik; Gastronomie; Nova-Regio-Küche; Convivium; Aesthetic Practice; Gastronomy; Nova-regio-cooking; Nutrition; Culinary Arts
    Umfang: 1 Online-Ressource (350 Seiten)
    Bemerkung(en):

    :

  2. Talking about food
    the social and the global in eating communities
    Autor*in:
    Erschienen: 2020
    Verlag:  John Benjamins Publishing Company, Amsterdam

    Introduction : food and talk in social life / Susanne Mühleisen and Sofia Rüdiger -- How less means more in the comments section of vegan food blogs : exgredients such as gluten-free and extreme case formulations / Cornelia Gerhardt -- The moral... mehr

    Zugang:
    Verlag (Lizenzpflichtig)
    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Leibniz-Institut für Deutsche Sprache (IDS), Bibliothek
    bestellt
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    Introduction : food and talk in social life / Susanne Mühleisen and Sofia Rüdiger -- How less means more in the comments section of vegan food blogs : exgredients such as gluten-free and extreme case formulations / Cornelia Gerhardt -- The moral taste of food : a discourse analysis of social media discussions about vegetarianism and veganism / Martina Drescher -- The local and the global in airline food / Markus Bieswanger -- Language in transnational communities of consumption : indexical functions of English in third wave coffee culture / Britta Schneider -- Craft beer and linguistic life-style emblematization / Theresa Heyd and Marius Eckert -- (Un)healthy food discourses : the contradictory roles of health in food discourses and identities in the production of a TV show about food / Jana Declercq -- Dinner for one : the use of language in eating shows on YouTube / Sofia Rüdiger -- "Tell me about food and I tell you who you are" : expert identity in intercultural food discourse via Skype / Stefan Diemer and Marie-Louise Brunner -- Formality and informality in cooking shows : Paula Deen and the development of a genre / Susanne Mühleisen -- A rich sauce of comedy : talking and laughing about Italian food in digital spaces / Delia Chiaro -- Naming practices in Singapore's hawker centres : echoes of itineracy / Jakob R.E. Leimgruber -- Naming food in English in multilingual Cameroon / Eric A. Anchimbe. "All humans eat and all humans speak - activities which in social life often, but not always, co-occur: We talk while eating and drinking with others, but food is also a prominent literal and metaphorical discursive topic which contributes to establishing communities and identities. This omnipresence of eating and drinking in our daily lives has led to a public fascination with foodways. The contributions in this edited collection investigate the connection between language and food from a variety of perspectives. As food discourses operate on local, global, and mediated levels, they are intertwined with notions of identity and culture and thus shed light on intimate understandings of ourselves as human beings. Talking about Food - The Social and the Global in Eating Communities provides up-to-date and thought-provoking contributions to the linguistics of food. The book is essential reading for anyone interested in food-related subjects"--

     

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    Quelle: Leibniz-Institut für Deutsche Sprache, Bibliothek
    Beteiligt: Rüdiger, Sofia (HerausgeberIn); Muehleisen, Susanne (HerausgeberIn)
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Ebook
    Format: Online
    ISBN: 9789027260994
    Weitere Identifier:
    Schriftenreihe: Array ; volume 47
    Schlagworte: Food habits; Gastronomy; Cooking; Language and culture; Discourse analysis
    Umfang: 1 Online-Ressource (vi, 284 Seiten)
    Bemerkung(en):

    Includes bibliographical references and index

  3. Cookery refin'd. Or, The lady, gentlewoman and servant-maids useful companion
    I. containing the curious arts of dressing all sorts of flesh, fish, and fowl, various ways, after the newest mode; with their proper seasonings, sauces, garnishes, serving up, and carving. II. The experienced pastery cook, in all particulars. To which is added, the art of pickling fruits, buds, herbs, flowers, roots, stalks, &c
    Autor*in: A. M
    Erschienen: [1697?]
    Verlag:  Printed for G. Conyers at the Ring in Little Britain, and Jo. Sprint at the Blue Bell, London

    eebo-0046 mehr

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Universitätsbibliothek Clausthal
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    Hochschule Emden/Leer, Hochschulbibliothek
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    Universitätsbibliothek Erfurt / Forschungsbibliothek Gotha, Universitätsbibliothek Erfurt
    nled
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    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
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    Hochschule für Musik Freiburg, Bibliothek
    Early English Books Online
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    Universitätsbibliothek Freiburg
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    Zeppelin Universität gGmbH, Bibliothek
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    Universitätsbibliothek Greifswald
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    Niedersächsische Staats- und Universitätsbibliothek Göttingen
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    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
    ebook (Nationallizenz)
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Hochschule für Musik Karlsruhe, Bibliothek
    Early English Books Online
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook eebo
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Universitätsbibliothek Osnabrück
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    Universität Potsdam, Universitätsbibliothek
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    Universitätsbibliothek Rostock
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    Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Stuttgart, Bibliothek
    E-Book Early English Books Online
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    Staatliche Hochschule für Musik Trossingen, Hochschulbibliothek
    Early English Books Online
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    UB Weimar
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    eebo-0046

     

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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Cooking
    Umfang: 1 Online-Ressource ([8], 172 p), ill
    Bemerkung(en):

    Date of publication suggested by Edinburgh University Library

    Wing (2nd ed., 1994), M7B variant

    Imperfect: some print show-through; tight binding

    Reproduction of original in: Edinburgh University Library

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English Books, 1641-1700 ; 3020:41)

  4. The ladies cabinet enlarged and opened
    containing, many rare secrets, and rich ornaments, of several kinds, and different uses. Comprized under three general heads, viz. of [brace] 1. Preserving, conserving, candying, &c. 2. Physick and chirurgery. 3. Cookery and houswifery. Whereunto is added, sundry experiments, and choice extractions of waters, oyls, &c
    Erschienen: 1658
    Verlag:  Printed for G. Bedel and T. Collins, at the Middle Temple Gate Fleet-street, London

    eebo-0097 mehr

    Max-Planck-Institut für Bildungsforschung, Bibliothek und wissenschaftliche Information
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    Staatsbibliothek zu Berlin - Preußischer Kulturbesitz, Haus Potsdamer Straße
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    Universitätsbibliothek Braunschweig
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    Staats- und Universitätsbibliothek Bremen
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    Bibliothek der Pädagogischen Hochschule Freiburg/Breisgau
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    Hochschule für Musik Freiburg, Bibliothek
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    Zeppelin Universität gGmbH, Bibliothek
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    Deutsche Akademie der Naturforscher Leopoldina, Bibliothek
    ebook (Nationallizenz)
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    Universitäts- und Landesbibliothek Sachsen-Anhalt / Zentrale
    ebook
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    Helmut-Schmidt-Universität, Universität der Bundeswehr Hamburg, Universitätsbibliothek
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    Staats- und Universitätsbibliothek Hamburg Carl von Ossietzky
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    Gottfried Wilhelm Leibniz Bibliothek - Niedersächsische Landesbibliothek
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    Technische Informationsbibliothek (TIB) / Leibniz-Informationszentrum Technik und Naturwissenschaften und Universitätsbibliothek
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    Thüringer Universitäts- und Landesbibliothek
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    Hochschule für Musik Karlsruhe, Bibliothek
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    Universitätsbibliothek Kiel, Zentralbibliothek
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    Otto-von-Guericke-Universität, Universitätsbibliothek
    ebook eebo
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    Bibliotheks-und Informationssystem der Carl von Ossietzky Universität Oldenburg (BIS)
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    Universitätsbibliothek Osnabrück
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    Universitätsbibliothek Rostock
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    Staatliche Hochschule für Musik und Darstellende Kunst Stuttgart, Bibliothek
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    Staatliche Hochschule für Musik Trossingen, Hochschulbibliothek
    Early English Books Online
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    Klassik Stiftung Weimar / Herzogin Anna Amalia Bibliothek
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    Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel
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    eebo-0097

     

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    Hinweise zum Inhalt
    Volltext (Deutschlandweit zugänglich)
    Quelle: Herzog August Bibliothek Wolfenbüttel; Herzogin Anna Amalia Bibliothek
    Beteiligt: M. B
    Sprache: Englisch
    Medientyp: Buch (Monographie)
    Format: Online
    Auflage/Ausgabe: The third edit with additions; and a particular table to each part
    Schriftenreihe: Early English Books Online / EEBO
    Schlagworte: Home economics; Medicine; Cooking
    Umfang: 1 Online-Ressource ([8], 251, [17] p)
    Bemerkung(en):

    Wing (2nd ed.), B136A

    Publishers advertisements on p. [5-17] at end

    Contents of the third part on p. [1-4] at end

    Preface signed: M.B

    Reproduction of original in: National Library of Scotland

    Imperfect: pages tightly bound with some loss of text

    Electronic reproduction; Digital version of: (Early English Books, 1641-1700 ; 2988:19)